Lisää jatkosopimuksia Taivaansinisiin!

Riveri on solminut jatkosopimukset myös neljän muun pelaajan kanssa, kun nimensä sopimuspaperiin laittoivat Jarkko TurunenArttu LajunenKimmo Hirvonen ja  Vili Väänänen. Tämän jälkeen Taivaansinisillä on kasassa 2+8 sopimusta tulevalle jalkapallokaudelle.

Jarkko Turunen (s. 1985) on sekä futsalin että jalkapallon luottopuolustaja. Jalkapallopuolella Jake on parhaimmillaan topparina. Hänen paras osaamisensa on fyysisellä puolella sekä pelisilmässä puolustussuuntaan. Kaksinkamppailutilanteissa Jarkko vetää ylensä pidemmän korren ja pelaa pallon tyylikkäästi viereen pelikaverilleen joko päällä tai jalalla. Viime kaudella hän kunnostautui myös maalintekijänä kahteen otteeseen. Kaiken kaikkiaan Jake on pelannut Riverissä 41 jalkapallo-ottelua, joissa on syntynyt kolme maalia. Varjopuolella miehellä on varoituksia yhteensä 18 kappaletta, joista kaksi on saatu samassa ottelussa. Keskimäärin Jarkko saa varoituksen joka toisessa ottelussa!

Arttu Lajunen (s. 1999) tuli mukaan Taivaansinisiin viime kaudella. Jo alusta lähtien oli huomattavissa, että nuori puolustaja pärjää mainiosti Kolmosessa. Hieman loukkaantumisista kärsinyt Arttu pelasi kuitenkin viime kaudella ennakkoluulottomasti jokaisessa ottelussa ja hän on ehdottomasti tulevaisuuden nimi joensuulaisessa jalkapalloskenessä. Mikäli otteet jatkuvat harjoituskaudella samanlaisina kuin menneellä kaudella ja mies pysyy ehjänä, on Arttu varmasti kova luu pelikentällä ensi kesänä. ”Laju” on pelannut Riverissä yhteensä 14 ottelua, mutta maalisarake on vielä avaamatta.

Insinööri Hirvonen (s.1987) on sekä siviilielämässä että pelikentällä yhtä lukkoa. Lukossa ovat vielä myös varmaotteisen puolustajan maalihanatkin vastustajan päätyyn, sillä mies ei ole onnistunut vielä maalaamaan kertaakaan pelaamassaan 35 ottelussa. Kuitenkin Kimmo on peliälyltään ja syöttötaidoltaan hieman erilainen vaihtoehto puolustukseen ja mies voisi pelata jopa keskikentän keskelläkin. Parasta osaamista Hirvosella ovat ehdottomasti vahvuus kaksinkamppailuissa sekä pelin lukeminen alakerrasta hyökkäyssuuntaan. Ensi kaudella avainpelaajalta odotetaan vahvan peruspelaamisen lisäksi avausmaalia!

Hevospotku-Väänänen (s. 1991) on koko seuralle merkittävä pelaaja. Hirmuisen laukauksen omaavalla vasenjalkaisella laitapuolustajalla on näppinsä myös seuran juniorivalmennuksessa. Vuosien saatossa miehestä on kehittynyt sellainen pelaaja, joka antaa joka tilanteessa kaikkensa, niin treeneissä kuin peleissäkin. Kovana taklaajana tunnettu Vili on myös korttitilastossa varsin korkealla, sillä hän on 107 ottelussa saanut 30 varoitusta, joista kaksi samassa ottelussa. Laukauskin alkaa vähitellen löytää osoitteensa, sillä Vili on tehyt jo kaksi maalia Riverurallaan. Viime kaudella verkko heilahti mukavasti naapuriseura JoPS:aa vastaan vapaapotkusta.

Joukkueella on nyt kasassa 2+8 pelaajasopimusta.

Sopimuspelaajat: Antti Jäntti, Joonas Eskman, Jaakko Nissilä, Perttu Rytivaara, Sami Ahonen, Eero Naakka, Jarkko Turunen, Arttu Lajunen, Kimmo Hirvonen ja Vili Väänänen.