Leinonen ja Naakka jatkavat jalkapallojoukkueessa

Leinonen ja Naakka jatkavat jalkapallojoukkueessa

Riverin jalkapallojoukkue on solminut muutaman jatkosopimuksen, kun Vilppu Leinonen ja Eero Naakka ovat tehneet jatkosopimukset. Nyt ensi kesää silmällä pitäen kasassa on neljä sopimusta, mutta lisää julkaistaan lähiaikoina.

 

SC Riverball on jo aiemmin kiinnittänyt Klaus Nevalaisen ja Vili Väänäsen tulevalle kesälle. Nyt listaa jatketaan kahdella pelaajalla, kun Leinonen ja Naakka laittoivat nimet papereihin. Eero Naakka (s. 1982) on tulevalla kaudella joukkueen pitkäaikaisin pelaaja. Eero liittyi Taivaansinisten miehistöön jo kesäksi 2008 ja on siitä lähtien ollut isossa roolissa. Neljällä eri vuosikymmenellä Kolmosta pelannut JuPS:n kasvatti on ehtinyt Riverissäkin tahkoamaan jo 215 jalkapallo-ottelua. Viimeisinä vuosina Eero on myös avannut maalihanoja hieman tiheämpään ja on noussut seurahistorian maalipörssissä jo kolmannelle sijalle 39 maalillaan yhdessä Raino Harisen kanssa. Joukkueen kapteenistoon kuuluva Naakka on ehdottomasti periksiantamattomuuden ruumiillistuma, sillä mies on toipunut vakavista loukkaantumisista pelikuntoon. Hän odottaakin tulevaa kesää jälleen samalla innolla kuin Riveriin liittyessään. Eero on muutenkin erittäin tärkeä osanen Riverin joukkueessa, sillä miehen voi laittaa käytännössä mille tahansa pelipaikalle.

 

Toinen jatkosopimuksen nyt sorvannut kaveri on Vilppu Leinonen (s. 1997). Vilppu siirtyi Riveriin Hämeenlinnasta (HJS) ennen viime kauden alkua. Avauskaudella Vilppu oli jo isossa roolissa, vaikka pienet loukaantumiset pitivät miehen sivussa jonkun aikaa. Vasemman laidan vipeltäjä loikin menneellä kaudella erinomaisen tutkaparin laitapuolustaja Väänäsen kanssa. Vilppu on monikäyttöinen pelaaja, sillä hänen henkilökohtainen taitotasonsa on erinomainen. Hän pystyy pelaamaan vasemmalla laidalla molemmissa päissä, eikä keskikentän muutkaan roolit ole missään nimessä pois suljettuja vaihtoehtoja hänen kohdallaan. Lisäksi Vilpun potkutekniikka tuo paljon mahdollisuuksia myös erikoistilanteisiin. Myös Vilppu odottaa jo innoissaan tulevaa treenikautta, jonka Riveri aloittaa ensi viikolla.

 

Tulevan viikon maanantaina pelaajat päästetään talvilaitumille, kun jalkpalloharjoitukset pyörähtävät käyntiin ikivihreällä Joensuu Areenan sammaleella. Marraskuun harjoitukset ovat kaikille avoimia, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan Riverin toimintaan mukaan. Jokaiselle pelipaikalle tarvitaan uusia kavereita, sillä peliuransa lopettavia ja muihin maisemiin vaihtajia on jonkun verran. Alkuun Riveri treenaa Joensuu Areenalla kahdesti viikkoon, maanantaisin klo 19.10-21.00 ja torstaisin 19.40-21.15. Ensi vuoden puolella treenitiheyttä on tarkoitus lisätä, mutta lopullinen suunnitelma on vielä avoin. Areenan mahdolliset tapahtumat ja koronatilanteen kehittyminen voivat kuitenkin muuttaa suunnitelmia.

 

Mikäli olet kiinnostunut näyttämään osaamistasi, ole yhteydessä joko päävalmentajaan tai joukkueenjohtajaan. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme.

 

Päävalmentaja Sami Ahonen, 050 366 3259, ahonensami@hotmail.com

Joukkueenjohtaja Perttu Rytivaara, 040 922 5641, soccerclub.riverball@gmail.com