Lauantaipäivä toi helpotuksen, vihdoin kotivoitto!

Kauden toista kotivoittoa saatiin odottaa, avauspelissä kaatui Topv, sen jälkeen oli pitkään tuskaista. Tammikuussa joukkue on ollut kokonaan uudella peli-ilmeellä, palkintona makoisat kolme pistettä.

1. Jakso

Kotijoukkue sai otteluun hyvän startin ja paine saatiin Ace:n päätyyn. Oikeastaan ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen hallintaa muutamaa vierasjoukkueen paikkaa lukuunottamatta. Klaus Nevalainen vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. Seuraavan kympin aikana tamperelaisilla oli kolme mahdollisuutta venyttää verkkoja, siinä kuitenkaan onnistumatta. Vieraiden 4 vastaan yksi hyökkäys tyssäsi ja taivaansiniset hyödynsi oman 2 vastaan 1 hyökkäyksen. Pistetilinsä avannut Jesper Hokkanen haastoi ja Ville Homanen laukoi tolpan kautta alakulmaan 2-0, pelikello näytti 15.51. Sama parivaljakko iski vielä kulmasta pelin lukemiin 3-0 ennen taukoa.

2. Jakso

Kotijoukkue hyödynsi heti ensimmäisen paikkansa, Riku Kareinen näki takatolpalla taivaansinisen soturin ja pelasi laatupallon luukulle, epäonnekseen Ace:n pelaaja puttasi pallon omaan maaliin. Tämän jälkeen vierailijat piristyivät ja saivat kunnolla painetta taivaansinisten maalille. Kareinen kuitenkin vei kotijoukkueen jo 5-0 johtoon. Vieraat eivät saaneet palloa edes tyhjiin, joten nolla säilyi myös hyvällä tuurilla ja vastustajan heikon viimeistelyn ansiosta. Ehjä 40-minuuttinen toi tärkeän 6-0 voiton.

Jesper Hokkanen, lyhyt kommentti ottelusta?

  • Hyvä peli, omalta osalta kauden paras matsi. Kiva oli myös vihdoin saada oma pistetili auki ja sitä kautta auttaa joukkuetta. Voittaminen on mukavaa.

Ville Homanen, kommenttia ottelusta?

  • Koko peli yhdessä sovittuja asioita ja hätää ei ollut oikeastaan missään vaiheessa. Tehtiin omista paikoista maalit ja omasta mielestä kauden paras 40-minuuttia joukkueelta. Joulutauon jälkeen otteet ovat parantuneet paljon ja tästä onkin hyvä jatkaa samalla tavalla eteenpäin.

Pistemiehet: Homanen 2+0, Kareinen 1+0, Ryynänen 1+0, Hokkanen 0+3, Hirvonen 0+2.

Yleisöä: 86

Seuraava kotipeli 2.2 klo13.00 Urheilutalo, vastassa Loiske.