Lauantaina tärkeä ottelu JJK:n reservijoukkuetta vastaan

Lauantaina tärkeä ottelu JJK:n reservijoukkuetta vastaan

Taivaansinisten kausi jatkuu lauantaina kotikentällä, kun JJK Jyväskylän kakkosjoukkue saapuu Joensuuhun. Ottelu alkaa klo 13.30 Mehtimäen tekonurmella. Sisäänpääsymaksua ei tuttuun tapaan peritä, mutta RiverCafé palvelee uudistuneena.

 

Taivaansinisten otteet Kolmosessa ovat vaihdelleet lopputulosten valossa tällä kaudella. Avausottelusta saavutetun voiton jälkeen on tullut kaksi tappiota ja kaksi tasapeliä. Riveri on toipunut viimeviikkoisesta tappiosta Kings SC:lle ja päässyt valmistautumaan hyvin tulevan viikonlopun koitokseen. Ykkösmaalarit Eero Naakka ja Klaus Nevalainen ovat viikolla olleet huimassa vireessä ja maalinteko harjoituksissa on luonnistunut myös muilta pelaajilta hyvin, mikä tarkoittanee todennäköisimmin myös muiden pelaajien maalihanojen aukeamista pelitilanteissa. Tähän asti Riverin kaikki maalit ovat syntyneet Naakan tai Nevalaisen toimesta. Viime ottelusta poissa olleet Elias Niskanen ja Jarkko Turunen tekevät nyt paluun kokoonpanoon, mutta vastavuoroisesti muita poissaoloja tulee myös tällä kertaa.

 

Vierasjoukkue JJK koostuu nuorista pelaajista ja laajan seuraorganisaation vuoksi joukkueessa voi pelata pelaajia myös nuoremmista junioreista ja edustusjoukkueesta. Joukkue on esittänyt alkukaudesta myös vaihtelevia otteita saalistaen neljästä ottelusta kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Näin ollen Kettupaidat ovat pisteen edellä Taivaansinisiä, jos sarjataulukkoa tuijottaa. Nuoret pelaajat pystyvät varmasti pelaamaan vauhdikasta ja taitavaa futista, mikä tekeekin ottelusta mielenkiintoisen.

 

Molempia joukkueita yhdistävä tekijä on varmasti voitontahto, sillä voitolla kumpikin pääsisi mukaan kärkikamppailuun. Sarja on kuitenkin tähän asti ollut yllätyksellinen ja kaikki joukkueet FC Blackbirdiä lukuunottamatta ovat hävinneet vähintään kertaalleen. JJK on neljä ja Riveri viisi pistettä sarjajohtaja Kingsin perässä sarjajumbo Warkaus JK:n ollessa kolmessa pisteessä. Voitolla Riveri tasaisi ottelutilastot lopputulosten osalta ja nousisi kahdeksaan pisteeseen neljännelle sijalle ja tätä kotijoukkue lähtee tavoittelemaan. Sääennuste lauantaille on mainio, yleisöä palvelee uudistunut RiverCafé ja itse ottelukin on luultavasti hyvätasoinen. Tässäpä kolme syytä tulla Mehtimäen tekonurmelle klo 13.30, kun tuomari Tommi Rautiainen viheltää pelin käyntiin.