Kuukauden muistelo: Kakkosen startti 2010

Toukokuun muistelossa palataan takaisin kesään 2010, jolloin Riveri pelasi ensimmäistä kauttaan Kakkosessa. Kausi oli kokonaisuutena menestys ja osasyy siihen oli loistava kauden aloitus ja siitä saatu hyvä boogie.

 

Riveri valmistautui 2010 kauteen huolella. Olihan se monen vuoden odotuksen jälkeen vihdoin päässyt Kakkoseen. Valmentajana kaudella toimi Tommi Piipponen, joka muovasikin joukkueesta kurinalaisen ryhmän. Kauden aloitus oli sarjanousijalle hieno. Toukokuun loppuun mennessä Riveri oli pelannut kuusi ottelua, joista se oli saavuttanut kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Aivan kärkikahinoihin joukkue ei kuitenkaan yltänyt, mutta päätyi lopulta hienosti viidennelle sijalle HIFK:n voittaessa sarjan ja jatkaessaan kohti liigaa.

 

29.5.2010 Riveri matkusti Helsinkiin juuri kyseisen HIFK:n vieraaksi. Tuo ottelu onkin jäänyt paikalla olleiden mieliin monestakin eri syystä. Ensinnäkin maalivahti Lassi Hurskainen teki ”maalin” tässä ottelussa, joka kylläkin merkattiin HIFK-kassarin omaksi maaliksi. Lisäksi Taivaansinisillä oli paikalla muutamia kannattajia, jotka jaksoivat kannustaa äänekkäästi koko ottelun ajan, vaikka Stadin Kingit yrittivätkin parhaansa mukaan pistää kampoihin. Riverin tsemppaus kuitenkin voitti, sillä tuloksena oli mukava 0-2 voitto Bollikselta. Koosteen kautta on mukava palata muistelemaan tätä kaunista kevätpäivää.