Kolmonen jatkuu Mehtimäellä

Kolmonen jatkuu Mehtimäellä

SC Riverball jatkaa Kolmosen urakkaansa lauantaina, kun PK-37 saapuu Joensuuhun. Ottelu starttaa Mehtimäellä klo 15.30. Tervetuloa kannustamaan Taivaansiniset voittoon!

 

Riverball on aloittanut tynkäkolmosen saalistamalla kolmesta ottelusta 4 pistettä. JPS-voiton jälkeen Riveri hävisi AC BARCA:lle ja pelasi edellisessä ottelussa tasan SaPa:n kanssa. Iisalmelainen PK-37 puolestaan on aloittanut sarjan kahdella tasapelillä.  Pallokerhoa on povattu tänäkin vuonna sarjan kärkipaikoille, mutta alkukausi on osoittanut sarjan olevan entistä tasaisempi. Osittain tämä johtunee hyvin erilaisista valmistautumisajoista kauteen, mutta ehkä pieniä yllätyksiäkin on joukkoon mahtunut. Iisalmelaisten tasapelit ovat tulleet toista ennakkosuosikkia FC Blackbirdiä ja kontiolaista LehPaa vastaan. LehPa-ottelussa peräti kaksi PK:n pelaajaa ajettiin ulos kentältä jo aikaisessa vaiheessa, mutta silti he onnistuivat nappaamaan pisteen ottelusta.

 

Tuleva ottelu on tärkeä molemmille joukkueille PK-37 haluaa varmasti avata voittotilinsä ja Riveri puolestaan haluaa pysyä mukana kärkikamppailussa. Yksinkertaisessa alkusarjassa jokainen ottelu on todella tärkeä lopputuleman kannalta. Taivaansinisten kokoonpanotilanne on hyvä, vaikka joitakin poissaoloja on. Maalivahti Antti Jäntti ja puolustaja Eelis Korhonen ovat sivussa ottelusta, mutta toisaalta Eemi Porento on kuntoutunut pitkästä loukkaantumisestaan ja palannut treenikentille. Kokoonpano on poissaoloista huolimatta laadukas ja tavoitteena on täydet kolme pistettä kotikentältä.

 

Tervetuloa seuraamaan ottelua paikan päälle Mehtimäelle lauantaina klo 15.30. Otteluun on vapaa pääsy ja RiverCafé palvelee normaaliin tapaan.