Kolme kovaa kaveria hyökkäykseen

Kolme kovaa kaveria hyökkäykseen

Dimitri Klimov (vas.) chillailee, kun Vili pyrkii riistämään pallon savolaiselta.

SC Riverball on soplminut jatkosopimukset Oskari Hirvosen (s. 1994), Dimitri Klimovin (s. 1988) ja Klaus Nevalaisen (s. 1992) kanssa. Hyökkäyspään trion jälkeen kasassa on nyt 12 pelaajasopimusta. Seura julkaisee lisää pelaajasopimuksia ensi viikolla sekä varmastikin Training Campin alettua.

 

Oskari Hirvonen on joukkueen pallotaituri, jolla on takataskussaan kaiken näköisiä temppuja pallon kanssa. Satunnaisesti hän ilahduttaa näillä taidoillaan kanssapelaajia myös harjoituksissa, mutta ottelussa ne ovat jääneet vähän vähemmälle. Harjoituksisa rabonat ovat tältä mieheltä jopa yleisempiä kuin tavalliset potkut! Taivaansinisiä jo useamman kauden edustanut Hirvonen on pelannut seurassa kaikkiaan 40 ottelua tehden niissä neljä maalia. Viime kaudella maaleja kertyi 11 ottelussa kaksi kappaletta.

”-Hampaankoloonhan sitä jäi, varsinki vika peli. Tulevalle kaudelle on hyvät odotukset. Mukava että LehPa nousi, sillä derbyt on aina kivoja.” Oskari tuumi samalla hampaitaan puhdistaen.

 

 

Dimitri Klimov liittyi Riveriin viime kauden kynnyksellä. Joensuulaistunut Klimov pääsi kauden aikana vähän harvemmin mukaan Kolmosen otteluihin, mutta Viitossa mies oli mukana aktiivisesti voittaen koko sarjan maalipörssin 18 maalillaan. Lisäksi RiverStatseihin kirjattiin 6 ottelua Kolmosta, joissa syntyi mukavat viisi maalia. Jo näistä lukemista voidaan todeta, että maalintekoon mies omaa lahjoja ja on sitä varmasti myös harjoitellutkin. Mies oli tyytyväinen joukkueen ilmapiiriin ja odottaa jo kovasti tulevaa kesää.

”-Kiitos kun sai olla osana joukkuetta viime vuonna. Seuraavaan kauteen lähden hyvillä mielin.”

 

Klaus Nevalainen, kavereiden kesken Klasu ja räppiskenessä qLaus. Mies jolla on monta nimeä joukkueen sisällä. Klasu on erittäin pidetty kaveri joukkueessa ja hänet voikin tavata heittämässä huulta kenen tahansa joukkuekaverin kanssa. Perustaidot miehellä on kohdallaan ja tärkeimpänä ominaisuutena miehellä on jatkuva halu kehittyä paremmaksi. Viime kaudella Klasu kehittyi erityisesti maalintekijänä ja jo harjoituksista lähtien pallot ovat löytäneet tiensä verkkoihin. Viime kaudella hän onnistui 17 ottelussa neljä kertaa, kun ennen tätä kautta hän oli onnistunut 40 ottelussa samaiset neljä kertaa. Nyt hänellä on kasassa siis 57 ottelua ja kahdeksan maalia, joilla hän on 16. eniten otteluita pelannut riveriläinen sekä 19. sijalla maalipörssissä. Työteliäänä kaverina Klaus katsoo jo tulevaan eikä mielessä ole kuin se yksi asia.

”-Hyvä maku jäi viime kaudesta johtuen melko hyvästä syyskierroksesta ja hyvästä joukkuehengestä. Pelattiinkin hyvin just joukkueena ja alkoi se oma rooli löytymään koko ajan paremmin.
Todella innokkain ja odottavaisin mielin ensi kautta kohti ja odotukset on kyllä perustellusti korkeat ensi kautta ajatellen.”

 

Sopimustilanne (12): Jesper Hokkanen, Eelis Korhonen, Eero Naakka, Perttu Rytivaara, Vili Väänänen, Tommi Rautiainen, Ville Homanen, Jaakko Nissilä, Olli-Pekka Karjalainen, Oskari Hirvonen, Dimitri Klimov, Klaus Nevalainen.