Kokeneet pelimiehet ja maalivahdit jatkavat Riverissä!

SC Riverball on solminut seuraavan kesäkauden kattavat sopimukset kokeneiden kenttäpelaajien Sami AhosenEero Naakan ja Perttu Rytivaaran kanssa. Lisäksi maalivahtiosasto jatkaa joukkuessa, sillä Joonas Eskman ja Antti Jäntti kirjoittivat myös nimensä papereihin. Jo aiemmin seura solmi sopimuksen pirkanmaalaisen Jaakko Nissilän kanssa. Nyt kasassa on yhteensä kuusi pelaajasopimusta.

Joukkueen kapteeniston edellisellä kaudella muodostaneet Ahonen, Jäntti ja Naakka sekä konkari Rytivaara yhdessä maalivahti Eskmanin kanssa ovat solmineet ensi kauden kattavat sopimukset Riverin kanssa. Miesten yhteismäärä pelatuille jalkapallo-otteluille seurassa on 679 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä 108 maalia.

Rytivaara (s. 1984) on koko seurahistorian kokenein pelaaja ottelumäärällä mitattuna. Topparina viihtyvällä Pertulla on kasassa yhteensä 202 ottelua, joissa on syntynyt 31 maalia. Viime kaudella hän maalasi kahteen otteeseen.

Toiseksi eniten otteluita seuran väreissä pelannut Eero Naakka (s. 1982) on tehnyt 26 maalia pelaamissaan 187 ottelussa. Viime kaudella Eero heilutti maaliverkkoa kolme kertaa. Topparina ja keskikentän keskellä pitkään pelannut Eero sai viime kaudella vastuuta myös hyökkääjänä ja tämä pelipaikka tuntui sopivan joukkueen ikänestorille mainiosti. Eero on yksi joukkueen aktiivisimmista harjoittelijoista ja hänen pelaamisestaan voi ottaa mallia jokainen nykyinen ja tuleva Riverpeluri.

”Pappa-Ahonen” (s. 1984) on Taivaansinisten kolmanneksi eniten otteluita pelannut pelaaja ja maalipörssissä sijalla kaksi. 179 ottelussa hän on tehnyt kunnioitettavat 51 maalia. Sami on taistellut välillä pienien vaivojen kanssa, mutta ehjänä pysyessään ahkera yrittäjä on edelleen yksi sarjan parhaimpia maalintekijöitä. Edellisellä kaudella joukkueen kapteeniksi valittu pelaaja pääsi edustamaan joukkuettaan vain 9 ottelussa tehden kaksi maalia.

Koko joukkue teki viimekaudella vain 24 maalia, joista kaksi oli vastustajan omia maaleja. Näistä maaleista nämä kokeneet pelaajat tekivät yhteensä siis vajaan kolmasosan.

Maalivahtiosastolla jatkavat Jäntti (s. 1989) ja Eskman (s. 1995). Antti Jäntti on jo pitkään lukeutunut sarjan parhaimpiin maalivahteihin. Kajaanilaislähtöinen herrasmies on edustanut Riveriä jo 100 ottelun verran. Nuorempi Eskman puolestaan on vuosi vuodelta kehittynyt maalivahtina. Hänelle peliaikaa on enemmän tullut yhteistyöjoukkueissa, mutta yksi seuran aktiivisimpia harjoittelijoita on päässyt myös maalipuiden väliin 11 kertaa Riverpaidassa.

Joukkueella on nyt kasassa 2+4 pelaajasopimusta. Lisää pelaajauutisia lähipäivinä.

Sopimuspelaajat: Antti Jäntti, Joonas Eskman, Jaakko Nissilä, Perttu Rytivaara, Sami Ahonen ja Eero Naakka.