Kokemusta ja nuorta voimaa futsalparketille

         

SC Riverballin futsalin ykkösjoukkue on jälleen naarannut kaksi tärkeää lenkkiä jatkosopimuksiin. Useana vuonna kapteeninnauhaa seurassa kantanut pohjapelaaja tai target Eero Naakka (s.1982) sekä huimasti viime vuosina kehittynyt maalivahti Joonas Eskman (s. 1995) ovat uusimmat sopimuspelaajat kaudelle 2018-2019.

Tolppien välissä viihtyvälle Joonas Eskmanille tuleva kausi Taivaansinisten futsalmaalilla on kolmas. Nuorella miehellä ei ole vielä tilillään matseja Futsal Ykkösessä, joten Eskman tullee debytoimaan ensi kaudella Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Pelottomasti pallojen tielle heittäytyvän Eskmanin vahvuudet ovat torjuntatyöskentelyssä; kuin ihmeen kaupalla veskari venyy laukausten tielle, vaikka hyökkääjällä olisi jo tyhjä maali edessään. Hyvillä reaktioilla varustettu Eskman ottaakin pelistä toiseen tärkeitä gamesavereita. Joonas tunnetaan myös äärimmäisen kovasta työmoraalistaan – varmaa on, että maalivahti antaa kaikkensa jokaisessa harjoituksessa. Eskman torjuu palloja myös Riverballin jalkapallojoukkueen puolella.

Toinen jatkosopimuksen allekirjoittanut pelaaja, Eero Naakka ei juuri esittelyjä kaipaa. Mies on kantanut taivaansinistä pelipaitaa päällään niin viheriöllä kuin futsalkentällä jo kohta vuosikymmenen ajan! Kokeneena pelaajana Naakka tuo futsalparketeille tarvittua rauhallisuutta ja johtajuutta. Lisäksi Naakka on tärkeä pelaaja niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä – voihan mies pelata pohjapelaajana tai targethyökkääjänä. Kaudella 2017-2018 Naakka voitti joukkueen sisäisen pistepörssin iskemällä kahdeksaan otteluun hurjat 15 (8+7) tehopistettä. Hyvänä maalintekijänä ja syöttelijänä sekä vahvana vääntäjänä Naakka tulee aiheuttaman jälleen päänvaivaa ensi kauden vastustajille.

SC Riverballin futsalsopimukset kaudelle 2018-2019:

Joonas Eskman, Oskari Hirvonen, Riku Kareinen, Eero Naakka, Klaus Nevalainen, Sami Partanen, Henri Pupaza, Riku Rantala, Ossi Savolainen, Pessi Suonpää