Kirvelevä tappio Helsingissä.

SC Riverballin ottelut Miesten Futsal-ykkösessä jatkui viikonloppuna Helsingissä. Kotiin tuomisina joukkueella oli niukka 7-6 tappio. Seuraavaksi joukkue hakee pisteitä tulevana viikonloppuna isännöidessään TP-49:ää.

 

Kahden tappion siivittämänä Taivaansiniset lähti luottavaisin mielin kohti Helsinkiä ja tavoitteena hakea täydet kolme pinnaa HIFK FS:n isännöimästä ottelusta. Vastustaja tiedettiin hyvin organisoiduksi joukkueeksi ja ottelusta oli syytä odottaa vähämaalista taistoa. Ottelu kuitenkin ennakkoasetelmista poiketen tarjosi varsin maalirikkaan ottelun ja tasaisesti mentiin aina 35 minuutille asti, jolloin kotijoukkue ratkaisi ottelun. Kolmeen minuuttiin neljä maalia (kaksi kertaa Riverin pelatessa reikäpaidalla) ja joukkue turvallisin tuntuiseen 7-4 johtoon. Erityisesti nostetaan kotijoukkueen näkökulmasta Albinot Bekaj:n huikea saksarimaali, millä joukkue siirtyi 5-4 johtoon. Riveriläiset onnistui kaventamaan pelin vielä 7-6, mutta päätös summeri päätti ottelun isäntien riemuksi ja näin arvokkaat kolme pistettä jäivät Helsinkiin. Riveriläiset johtivat ottelua 30min kohdalla jo 2-4, mutta HIFK ei tästä häkeltynyt missään vaiheessa. Näissä näkyvät ne kokeneen ja ei niin kokeneen joukkueen erot. Riverin maaleista vastasivat tällä kertaa kahdesti osunut Kekäläinen ja kertaalleen osuneet Väänänen, Ronkainen, Porento ja Al-Arkawazi. Porennolle maali oli ensimmäinen Miesten Futsal-ykkösessä, onnittelut toimitukselta!

 

Taivaansinisten vierasreissut kaudella 2022-23 mahdollistaa Pohjolan Matkat.

Päävalmentaja Juha-Matti Ryynänen summasi ottelua seuraavasti. ”Harmittaa aika paljon, 31minuuttia oltiin pelin päällä, mutta sitten menetettiin ote. Kaveri pääsi hieman onnenkantamoisella tasoihin ja hienon yksilösuorituksen jälkeen johtoon. Yritettiin heti reikäpaidalla tasoihin, mutta henkilökohtaisten virheiden siivittämänä kaveri iski kaks kertaa. Posia pelistä oli erityisesti Ronkaisen ja Porennon onnistumiset hyökkäyspäässä ja tietysti jälleen Kekäläisen 2+1 tehot. Myös avauksessa debytoinut nuori Rasmus Karjalainen pelasi takaiskuista huolimatta hyvän ottelun. Ottelun kun summaa lyhyesti, niin puolustuspeli pitää saada jatkossa kuntoon, sillä maaleja pystytään tekemään kyllä. Oppimisen ja kasvun paikka tulevaa kohti.” Ryynänen päätti määrätietoisena.

 

Seuraavan kerran Riverin puolustuksen pitävyyttä päästään katsomaan kotiluolassa, kun sen vieraaksi saapuu kauden neljällä tappiolla aloittanut TP-49. Tuo ottelu alkaa lauantaina 29.10 klo.14.00 Joensuun Urheilutalolla.

 

Ottelupöytäkirja