Kings vieraaksi torstaina

Kings vieraaksi torstaina

SC Riverball jatkaa Kolmosen kauttaan huomenna torstaina, kun kuopiolainen Kings SC saapuu Taivaansinisten vieraaksi. Kuninkaat ovat olleet Riverille tiukka vastus vuosien saatossa ja tasaista ottelua on lupa odotella jälleen kerran. Tervetuloa seuraamaan ottelua sateiselle keskuskentälle 27.6. klo 19.00 alkaen.

 

Riveri ei topipunut Jyväskylässä koetusta tappiosta, vaan myös LehPa oli paikallisottelussa etevämpi. Nyt Riveri on keräillyt akkuihinsa virtaa juhannuksen yli ja torstaina on tarkoitus katkaista tappioputki ja aloittaa voittoputki. Vaikka harjoitukset ovat menneet mukavissa merkeissä pelihuumoria kerryttäen, tuli kuluneella viikolla myös ikävämpiä uutisia. Torstain ottelusta loukkaantumisten takia ovat sivussa ainakin Olli-Pekka Karjalainen sekä Oskari Ylikoski. Myös muutaman muun pelaajan osallistuminen otteluun on vielä epävarmaa. Tästäkin huolimatta tilanne rosterin osalta on hyvä, sillä kasaan saadaan täysi miehitys. Pitkästä aikaa tositoimiin palaa vähitellen loukkaantumisesta toipunut Jarkko Turunen ja lisäksi pienistä vaivoista kärsinyt Niklas Viskari on pelikunnossa. Henkilökohtaisten syiden vuoksi kahdesta tappio-ottelusta sivussa olleet Jaakko Nissilä ja Eelis Korhonen ovat taas mukana. Näin keskiviikkoiltana kokoonpanossa on vielä muutama kysymysmerkki, mutta varmaa tässä vaiheessa on jo se, että valmentaja Sami Ahonen tulee tekemään muutoksia kokoonpanoon kahden tappio-ottelun jälkeen.

 

Kings puolestaan on aloittanut kautensa aikalailla samassa vauhdissa Riverin kanssa. Tällä hetkellä Kuninkaat ovat pisteen Taivaansinisiä edellä. Talven harjoitusottelussa Riveri oli vahvempi, mutta kokenut pelaajavalmentaja Esa-Pekka Vartiainen piiskannee kuopiolaiset hyvään menoon sarjaottelussa. Kings on operoinut kapealla ringillä ja tuloksiin vaikuttaneekin aikalailla mukana olevien pelaajien taso ja määrä. Vartiaisen lisäksi Kingsissä pelaa tukku muitakin tasokkaita Kolmosen pelaajia ja lisäksi omasta organisaatiosta löytyy myös tulevaisuuden nimiä.

 

Vaikka sääennusteessa onkin luvattu torstaille sadetta, on Joensuun keskuskentällä katsomo, josta peliä voi seurata sateelta suojassa. RiverCafé pyritään järjestämään myös katettuun tilaan, jotta kuumana mylvivälle yleisölle voidaan tarjoilla kahvia, vehnästä ja makkaraa. Tervetuloa seuraamaan ottelua huomenna torstaina klo 19.00 alkaen. Vapaa pääsy!