Kings parempi Kuopiossa

Kings parempi Kuopiossa

SC Riverball jatkoi Kolmosta tänään Kuopiossa Kings SC:n vieraana. Ottelusta ei jäänyt käteen mitään, sillä kotijoukkue voitti lukemin 2-0 (2-0).

 

Taivaansinisten pistepotti ei karttunut Kuopion vierailulla perjantai-iltana. Isäntäjoukkue Kings oli viimeistellyt kentän hyvään kuntoon ja lähtökohdat otteluun olivat hyvät. Alkulämpimässä oli jo hieman kuitenkin nähtävissä pientä verkkaisuutta, joka siirtyi ikävä kyllä ottelun alkupuolelle. Aivan ensimmäiset minuutit näyttivät Riverin osalta ihan hyvältä peliltä, mutta tämän jälkeen komennon otti kotijoukkue. Ottelun avausmaalia ei lopulta odoteltu kuin varttitunti. Tilanteessa Kings mursi Riverin puolustuksen hienoilla seinäsyötöillä ja Konsta Heikkinen sijoitti pallon hienosti taka-alakulmaan. Riverillä oli kymmenisen minuuttia ennen Kingsin avausmaalia erittäin heikkoa pelaamista, missä jokainen kaksinkamppailu tunnuttin häviävän, eikä avausmaalin jälkeen tilanteeseen tullut muutosta. Herättelyä olisi kaivattu, sillä Joonas Manninen pääsi pitkän avauksen ja hieman löperön puolustamisen jälkeen läpi oikealta laidalta ja sijoitti pallon varmasti maaliin. Edes toinen takaiskuosuma ei herättänyt Riveriä vielä täysin. Konsta Kokko vaihdettiin puolen tunnin kohdalla Jalmari Haapeaan, joka toimikin hyvin joukkueen herättelijänä. Jakson viimeinen vartti oli jo selvästi parempaa pelaamista, vaikka lyhytsyöttöpeliä ei vieläkään saatu käyntiin. Riverillä oli vielä aivan puoliajan loppuhetkillä mainio paikka kaventaa ottelu, mutta Vilppu Leinosen vapaapotkukeskitykseen ensimmäisenä pelaajana ennättänyt Lassi Laakkonen ei onnistunut viimeistelemään kantapäällään pompppupallosta, vaan pallo ajautui hieman riman yli.

 

Toisella jaksolla ottelu tasoittui selvästi, vaikka Riveri pyrki pelaamaan edelleen suoraviivaisesti. Kotijoukkueella oli muutama vaarallinen erikoistilanne, mutta Miikka Naumanen onnistui viimekädessä estämään kotijoukkueen lisämaalit. Riveri alkoi todella haluamaan maalia vasta viimeisen vartin aikana, mutta tällöin oli jo liian myöhäistä. Pienestä loppupainostuksesta huolimatta mustilla pelannut vierasjoukkue ei onnistunut kaventamaan ottelua ja näin pisteet jäivät hyvin pelaanneille kuopiolaisille. Tämä ilta ei ollut paras mahdollinen muille kuin kuopiolaisjoukkueelle.