Kausi päättyy Toivalassa

Kausi päättyy Toivalassa

SC Riverball matkustaa tänään Siilinjärvelle Toivalan Urheilijoiden vieraaksi. Lumisissa olosuhteissa pelattava ottelu alkaa klo 19.00 Tanhulan iltavalaistuksessa. Tervetuloa seuraamaan ottelua!

 

Riverin loppukausi on ollut haastava, kun pelaajilla on ollut pelikieltoja, loukkaantumisia ja henkilökohtaisia menoja. Nyt kauden päätösviikonlopuksi jalkeille saadaan kuitenkin 17 pelaajan miehistö, jolla lähdetään tavoittelemaan kolmatta voittoa putkeen. Voitto olisi siksikin makoisa, koska ToU haki Joensuusta 0-2 voiton kevätkierroksella. Riveri on jo varmistanut sarjan kolmannen sijan, joten sinänsä ottelun tuloksella ei ole väliä. ToU:lla puolestaan on vielä mahdollisuudet parantaa sijoitustaan muutaman pykälän verran. Tällä hetkellä siilinjärveläiset ovat kahdeksantena sarjassa.

 

Riverin kokoonpanosta on jälleen sivussa tukku paljon pelanneita kavereita, mutta kokoonpano on silti laadukas. Sairastuvalta ja elämän muilta menoilta mukaan saadaan ainakin Santeri Ronkainen, Miko Parikka ja Riku Kareinen. Myös maalitykki Klaus Nevalainen pelaa kokoonpanoon lomamatkansa jäljiltä. Poissa puolestaan ovat mm. Antti Jäntti, Opa Karjalainen, Henri Pupaza ja Eemi Porento.

 

Tervetuloa Tanhulan tekonurmelle klo 19.00!