Kausi päättyi tasuriin – päättäjäiset pidettiin

Kausi päättyi tasuriin – päättäjäiset pidettiin

SC RIverball kävi perjantaina päättämässä sarjakauden talvisissa olosuhteissa Siilinjärvellä. ToU:n kanssa lopputulemaksi saatiin 1-1 (0-1) tasapeli, joten molempien kausi päättyi pisteeseen. Lauantaina vuorossa oli kauden päättäjäiset, jossa palkittiin kauden parhaat pelaajat ja katsottiin tulevaa kesää.

 

Ottelu Tanhulan tekonurmella alkoi arktisissa olosuhteissa, sillä kentällä oli muutaman sentin lumikerros. Tästäkin huolimatta ottelua ei enää siirretty mihinkään, vaan se päätettiin pelata pois alta. Lumikerros vaikeutti jonkin verran molempien joukkueiden peliä, mutta pääasiassa koko pelin läpi palloa hallitsi Riveri. Avausmaali syntyi avausjaksolla, kun Klaus Nevalainen viimeisteli kauden 17. maalinsa lähietäisyydeltä kolmannella yrittämällään. Toisella jaksolla Riveri hallitsi peliä, mutta ToU sai lopussa rankkarin hieman heppoisesti ja pääsi siitä tasoittamaan loppulukemat 1-1.

 

Lauantaina vuorossa olivat kauden päättäjäiset. Lykynlammella saunonut joukkue valitsi keskuudestaan vuoden pelaajaksi Nevalaisen, joka hienosti teki 17 maalia kauden aikana ja muutenkin pelasi sydämellä koko joukkueelle. Vuoden taistelijapalkinnolla palkittiin Eelis Korhonen ja valmentajan valinta vuoden kehittyneimmälle pelaajalle meni tällä kertaa kokeneemmalle osastolle, kun Vili Väänänen sai tunnustuksen. Riku Kareinen ja Perttu Rytivaara saivat seuratyöstään muistoksi RiverEssut.

 

Nyt on aika vetää hieman happea pelihommista vihreän veran puolella ja tositoimiin palataan marraskuussa. Sopimusuutisia ja muuta uutisoitavaa on luvassa jo lähiaikoina, joten pysy kuulolla. Kiitos kaudesta kaikille tukijoille, kannattajille, katsojille ja vastustajille! Onnittelut myös LehPa:lle, joka Jippo-junioreiden yhteistyön avulla saavutti hienosti sarjan neljännen sijan ja näin täydensi pohjoiskarjalaisten menestystä sarjassa!