Kareinen ja Ronkainen jättävät Riverin

Kareinen ja Ronkainen jättävät Riverin

Seitsemän kautta Taivaansinisiä edustanut Riku Kareinen lähtee joukkueesta uusien haasteiden pariin, kun mies vaihtaa paikkakuntaa työn perässä. Myös Santeri Ronkainen lähtee reissuun määrittelemättömäksi ajaksi.

 

Uus-Lavolan Peli-Poikien kasvatti Riku Kareinen saapui Joensuuhun opiskelemaan ja liittyi Taivaansinisten miehistöön kesälle 2013. Vasenta jalkaa pääasiassa käyttänyt pelimies on ollut siitä lähtien tärkeä osa jalkapallojoukkuetta. Myös futsal on ollut lähellä miehen sydäntä ja talvisin mies on aiheuttanut tuhojaan parketin puolella. Pelijuttujen lisäksi mies on ollut erittäin pidetty seuramies myös vapaa-ajan riennoissa. Kaikkiaan Riku ehti pelaamaan jalkapallomiehistössä 86 virallista ottelua tehden niissä kolme maalia.

 

SC Riverball kiitää Rikua pelivuosista ja toivottaa oikein paljon menestystä työelämän haasteisiin ja uusille pelikentille!

 

Tälle kaudelle Riveriin siirtynyt Santeri Ronkainen viettää loppukauden Espanjassa ja ei näin ollen ole käytettävissä seuraavissa otteluissa. 12 ottelua Taivaansinisissä pelannut jässikkä tutustuu opintojensa ohella Espanjaan myös seuranäkökulmasta, sillä kohdemaata on povattu vahvaksi ehdokkaaksi ensi kevään kansainvälistä ystävyysottelua ajatellen. Santun menetys joukkueelle on myös suuri, sillä mies on sopeutunut hienosti joukkueeseen ollen myös aktiivinen vapaa-ajan toiminnoissa. Erityisesti miehen sivutyö valtio-omisteisessa mehukaupassa on tuonut pelaajistolle uutta tietoa palautumisjuomista.

 

Seura toivottaa myös Santulle menestystä kansainvälisiin haasteisiin ja odottaa miestä takaisin joukkueeseen, kun retki päättyy vuoden tai kahden päästä.