Kapteenisto valittu kaudella 2022

SC Riverballin pelaajat valitsivat perinteisessä äänestyksessä kapteeniston kaudelle 2022. Kapteenin nauhaa tulevalla kaudella kantaa Jalmari Haapea. Varakapteeneina toimivat Eemi Porento ja Antti Jäntti. Alla pelaajien ja päävalmentaja Perttu Rytivaaran kommentit.

 

Haapea:

”Tavattoman nöyräksi ja ylpeäksihihän tämä vetää. On iso kunnia toimia kapteenina näin hienossa seurassa, ja teemme kapteeniston kanssa parhaamme tämän luottamustehtävän eteen.”

 

Porento:

”Pitkän tauon jälkeen valinta tuli yllätyksenä, mutta kiitokset jätkille luottamuksesta ja vastuusta. Tavoitteena on pyrkiä omalla esimerkillä johtamaan jouokkuetta reeneissä ja peleissä.”

 

Jäntti:

”Kiitokset pelaajistolle luottamuksesta.”

 

Rytivaara:

”Joukkue koostuu erilaisista yksilöistä niin ihmisenä kuin pelaajanakin, joten on mahtavaa, että pelaajien valitsema kolmikko edustaa sopivasti joukkueen monimuotoisuutta. Jamo ei ole äänekkäimmästä päästä kopissa, mutta kentällä antaa esimerkillään ja tasaisella suorittamisella hyvää mallia muille. Eemi puolestaan on kovaääninen kaveri, joka pelaa rehdisti, mutta kovaa joka tilanteessa. Antti puolestaan on maalivahti ja mainio seuramies”.