Kapteeni Naakalle pyöreitä pelejä lauantaina

Pitkälinjan riveriläinen, Eero Naakka kirjauttaa lauantaisessa Kings-matsissa tililleen ottelun numero 200 taivaansinipaidassa. Juukalaislähtöinen Naakka saapui SC Riverballin miehistöön kaudeksi 2008 eli mies on pelannut Riverissä joukkueen historian toisesta kaudesta lähtien! Meneillään oleva kausi on Naakalle siis jo 11. Taivaansinisissä. Näistä kausista River on pelannut kaksi Kakkosessa ja yhdeksän Kolmosessa.

Aina kauden 2015 viimeiseen otteluun saakka Eero nähtiin pääasiassa puolustavassa roolissa – joko topparina tai keskikentän pohjalla. Kolmen vuoden takainen kamppailu Warkaus JK:ta vastaan kuitenkin nosti esiin Naakan hyökkäyspään tehokkuuden, kun miestä peluutettiin ensimmäistä kertaa kärjessä. Viime vuosina hänet onkin nähty entistä useammin hyökkääjänä. Myös kaudella 2018 ”Eros” on pyyhältänyt pääasiassa karkuun vastustajan puolustajia.

Armottomasta työmoraalista ja vahvasta kaksinkamppailupelaamisesta tunnettu Naakka on iskenyt Riverballille kunnioitettavat 31 osumaa. Tällä kaudella mies on osunut Kolmosessa maalipuiden väliin viisi kertaa, ja johtaa näin ollen joukkueen sisäistä maalipörssiä. Vaikka Naakka pelaa kovaa, miehen taklauksien oikea-aikaisuus näyttäytyy korttitilastossa – 10 vuoden aikana hän ei ole tullut kertaakaan ulosajetuksi! Varoituksiakin on kertynyt ainoastaan 27 kappaletta.

Naakka on ollut tuttu näky jalkapallon ohella myös seuran futsaljoukkueessa. Riverin futsaljoukkueen ensimmäisen kauden 2012-2013 mies missasi pahan polvivamman takia, mutta heti toisesta kaudesta lähtien target-hyökkääjä on ollut mukana. Lokakuussa alkava kausi on Naakalle jo kuudes, joten Eero on myös futsaljoukkueen kokeneimpia pelaajia.

SC Riverball onnittelee Naakkaa harvinaisen ja merkittävän merkkipaalun saavuttamisesta!