Kaksi vahvaa target-hyökkääjää futsalsopimukseen

Viime kaudella SC Riverballin futsaljoukkueen katsojia otteillaan ihastuttaneet Riku Rantala (s. 1994) ja Pessi Suonpää (s. 1991) jatkavat myös tulevalla kaudella seuran riveissä! Molemmat sopimuksen allekirjoittaneet futsalistat nähtiin edellisellä kaudella pääasiassa hyökkääjän eli targetin tontilla.

Riku Rantala saapui taivaansiniseen pelipaitaan kaudeksi 2016-2017. Tuleva kausi on nuorelle miehelle siis kolmas Riverissä. Samalla Rantala tulee tekemään debyyttinsä Futsal Ykkösessä.

Savonlinnalaistaustaisen Rantalan vahvuudet pelikentällä löytyvät kovasta työmoraalista ja fysiikasta – harvassa ovat ne pelaajat, jotka kykenevät miestä horjuttamaan. Maalipaikan tullen eteläsavolainen myös naulaa pallon hyvällä prosentilla maalipuiden väliin. Viime kaudella miehen maalisarake näytti kuitenkin vain yhtä osumaa (1+1), mutta epäilemättä kesäisin AFC Keltikin riveissä jalkapalloa pelaavan työmyyrän parasta ei ole vielä missään tapauksessa nähty.

Pessi Suonpää tuli kaudeksi 2017-2018 ryminällä Taivaansinisten futsaljoukkueeseen – vieläpä ilman lajitaustaa. Suonpää on Rantalan ohella joukkueen vahvimpia pelaajia, eikä näin ollen pelkää fyysisiä vääntöjä. Tamperelaislähtöisen Suonpään ensimmäinen futsalkausi oli menestys; mies paukutti yhdeksään otteluun kahdeksan maalia ja neljä syöttöpistettä.

Pirkanmaalaisen vahvuudeksi voidaankin lukea molempijalkaisuus, ja siihen vielä lisättynä kanuunamainen laukaus, joka tuotti tilastojen perusteella suurta päänvaivaa vastustajan maalivahdeille. Jalkapallokentällä myös Riveriä edustava Suonpää tekee kaudella 2018-2019 ensiesiintymisensä Futsal Ykkösessä.

Suonpään ja Rantalan sopimusten jälkeen futsaljoukkueella on nyt kasassa kuusi pelaajasopimusta: Oskari HirvonenRiku KareinenKlaus NevalainenRiku RantalaOssi Savolainen sekä Pessi Suonpää.

Lisää sopimusuutisia jälleen kahden viikon kuluttua, pysy kanavalla!