Kaksi vahvaa laitapelaajaa futsalsopimukseen

Sami Partanen (1996) ja Henri Pupaza (1994) ovat allekirjoittaneet kauden 2018-2019 kattavan pelaajasopimuksen SC Riverballin futsaljoukkueen kanssa! Molemmat miehistä viihtyvät laitapelaajan tontilla.

Sami Partanen saapui kesken viime kauden Riverin futsaljoukkueeseen. Aiemmin Partanen on kerryttänyt futsalkokemusta polvijärveläisen PoPS-78:n riveissä. Nuori mies esiintyi edellisellä kaudella Riverin ykkösjoukkueen paidassa seitsemässä ottelussa, onnistuen maalinteossa kertaalleen ja syöttäen yhden osuman. Hyvällä tekniikalla ja vahvalla 1 vs. 1 -pelaamisella varustettu Partanen tuo erinomaisen vaihtoehdon Taivaansinisten hyökkäyspelaamiseen. Myös puolustussuuntan Partanen hoitaa tonttinsa tunnollisesti.

Riverin futsaljoukkueen puolustuksen erikoismies Henri Pupaza aloittaa tulevalla kaudella jo viidennen kautensa taivaansinipaidassa. Loppumattomasta työmoraalistaan tunnettu Pupaza siivoaa pallot varmasti pois omalta alueelta, ja avaa peliä hyvin. Laitapelaajan roolin lisäksi Pupazaa peluutettiin viime kaudella paljon myös pohjapelaajana. Kaudella 2017-2018 ”Puppe” viimeisteli kolme tärkeää maalia, ja lisäksi syötti kaksi osumaa.

Sekä Partanen ja Pupaza ovat molemmat tuttu näky myös jalkapallokentillä. Partanen pelasi usean kauden ajan Joensuun Palloseurassa Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa. Pupaza sen sijaan on edustanut JoPS:n ohella myös Riverballia. Edellisen kerran nuori mies nähtiin Taivaansinisten futisjoukkueen kokoonpanossa kaudella 2014.

SC Riverballin futsalin sopimuspelaajat kaudelle 2018-2019:

Oskari Hirvonen, Riku Kareinen, Klaus Nevalainen, Sami Partanen, Henri Pupaza, Riku Rantala, Ossi Savolainen, Pessi Suonpää