Kaksi uutta sopimusta parketille.

SC Riverballin futsal joukkue valmistuu parasta aikaa tulevana viikonloppuna alkavaan Futsal-Ykköseen. Iloisia uutisia tuli lisää sopimuspuolelta, kun vanhoista pelaajista Oskari Hirvonen jatkaa mukana ja täysin uutena miehenä mukaan remmiin liittyy Ilari Kekäläinen.

Futsal-miehet aloittaa kauden tulevana viikonloppuna.

 

Täysin uutena miehenä joukkueeseen liittyy Ilari Kekäläinen. Varkaudessa futis ja futsal-oppinsa saanut nuori mies on palloilut viime vuodet Kuopiossa mm. saavuttaen siellä A-junioreiden SM-Kultaa ja viime vuonna hän kuului Kuopion Elon joukkueeseen, jossa joukkue saavuttu nousun Miesten Kakkoseen. Laidalla ja Pivottina viihtyvä pelaaja tuo ominaisuuksiltaan Riveriin juuri sitä mitä tarvitaan. Joukkueen päävalmentaja Juha-Matti Ryynänen kuvailee Ilaria sähköiseksi ja nopeasti oppivaksi pelaajaksi ja mies onkin hyvillä fiiliksillä liittynyt mukaan ryhmään. ”Hyvät fiilikset on ja mukava päästä taas pitkästä aikaa pelaamaan futsalia. Joukkue on vaikuttanut hyvältä ja pelaajat ottaneet minut hyvin vastaan. Rykän vetämissä treeneissä ollut hyvä tekemisen meininki.” Kekäläinen aloittaa. Opiskeluiden vuoksi Joensuuhun siirtynyt Kekäläinen toivoo yleisöä peleihin. ”Tuon itse Riverin pelaamiseen nopeutta ja taitoa. Faneille haluan sanoa, että ostakaa kausikortti ja tulkaa kannustamaan meitä peleihin” Hän päättää.

Ilari Kekäläinen tuli Joensuuhun hakemaan menestystä.

Toinen jatkaja on Oskari Hirvonen. Hirvonen sai järjesteltyä siviilipuolen hommat sillä tavalla, että se mahdollistaa hänen pelaamisensa. Laidalla viihtyvä erittäin taitava ja nopea pelaaja on hyvä lisä Riverin rosteriin. Ryynänen on iloinen myös, että Oskarin kanssa saatiin sorvattua sopimus. ”Tärkeä mies ryhmään. Tuo kokemusta, nopeutta ja jalkoja meille.” Ryynänen kertoo. Oskari itse on tyytyväinen tilanteeseen ja toteaakin lyhyesti, ”Mukava olla taas mukana”.

Kesällä 100. ottelunsa Riverin futispuolella saavuttanut Hirvonen jälleen Futsal-joukkueen mukana.

 

Näiden sopimusten myötä Riverillä on kasassa 3+11 sopimusta. Kausi on jo myös ovella, sillä Riverball aloittaa pelit tulevana viikonloppuna kotiottelulla EBK FS:ää vastaan Joensuun Urheilutalolla. Tuosta ottelusta tulossa ennakkoa lähempänä. Kausikortteja saatavilla myös pelaajilta tai seuran henkilöstöiltä ja kausikortti maksaa 30€ / kpl.