Kaksi pelaajaa IRPA:sta Riveriin

Kaksi pelaajaa IRPA:sta Riveriin

SC Riverball on solminut vuoden mittaiset sopimukset kahden viime kaudella IRPA:ssa pelaanneen pelaajan, Ben-Markus Parkkisen ja Mika Leppäsen, kanssa. Joukkue on 27 pelaajan kokoinen, mutta vielä on tarkoitus tehdä muutama sopimus tulevaa kautta koskien. Virallisesti kausi pyörähtää käyntiin sunnuntaina, kun Regions’ Cupissa vastaan arvottu AC Barca tulee viime vuotiseen tapaan Joensuun vierailulle.

 

Mika Leppänen (s. 1992) pelasi jo taannoin Riverin kakkosjoukkueessa, mutta tämän jälkeen mies jatkoi harrastustaan IRPA:ssa. Mika tuo hyvän lisän Taivaansinisten laitapelamiseen, sillä näidne pelipaikkojen pelaajista on hieman pulaa ainakin kevätkaudella. Vahva ja työteliäs Leppänen on osallistunut aktiivisesti Riverin treeneihin työnsä ohella ja on onnistunut vakuuttamaan Riverin valmennuksen tekemisellään. Myös viime viikolla LehPa/2:sta vastaan pelatussa harjoitusottelussa Mika pelasi laitapuolustajana ja -linkkinä ja onnistui ottelussa varsin hyvin.

 

Neljäs tulevalle kaudelle IRPA:sta Riveriin siirtynyt pelaaja on keskikentän vahva työmyyrä Ben-Marcus Parkkinen (s. 1994). ”Benkku” tuli mukaan harjoituksiin ennakkoluulottomasti ja on vahvana pelaajana osoittanut pärjäävänsä hyvin myös Kolmosen vauhdissa. Edellisessä harjoitusottelussa Benkku aloitti keskikentän keskustassa ja onnistui siinä hyvin. Keskikentän keskustaan Riverillä on jo jonkin verran pelaajia tarjolla, mutta Benkku pystyy tarvittaessa pelaamaan myös laidalla ja monen tyyppisissä keskikentän rooleissa. Tämän avulla hän tarjoaa Riverille erilaisia vaihtoehtoja hänen osaamisensa hyödyntämiseen.

 

Riverin ottelut jatkuvat yllättäen jo tulevana sunnuntaina, kun Regions’ Cupissa vastaan arvottu AC Barca tulee vierailulle Rantakylään. Ottelussa nähdään aika suurella varmuudella paljon River-debytantteja, joten tervetuloa katsomaan niin uusien kuin vanhojenkin pelaajien osaamista. Ottelu alkaa klo 20, eikä sisäänpääsymaksuja peritä. RiverCafé sen sijaan palvelee.

 

Sopimustilanne (27): Antti Jäntti, Perttu Rytivaara, Klaus Nevalainen, Vili Väänänen, Eelis Korhonen, Jesper Hokkanen, Konsta Kokko, Elias Niskanen, Ville Homanen, Henri Pupaza, Oskari Ylikoski, Lassi Laakkonen, Olli-Pekka Karjalainen, Jarkko Turunen, Vilppu Leinonen, Joonas Eskman, Eero Naakka, Oskari Hirvonen, Miikka Naumanen, Iiro Porkka, Anton Lindberg, Eemeli Reinikainen, Eemi Porento, Ali Latif Kamar, Udoka Tochukwu Ilodigwe, Ben-Marcus Parkkinen, Mika Leppänen.