Kaksi jatkosopimusta futisjoukkueeseen

Kaksi jatkosopimusta futisjoukkueeseen

SC Riverball on solminut jatkosopimukset Olli-Pekka Karjalaisen ja Jarkko Turusen kanssa. Herrojen sopimusten myötä sopimuspelaajien määrä on nyt 14. Lisäksi tulevan kevään ystävyysottelukuviot Euroopassa alkavat selviämään.

 

Opa Karjalainen (s. 1993) liittyi Rivermiehistöön kaudelle 2017 ja on siitä lähtien veivannut isoja minuutteja kausittain. Lupsakka savolainen on monipuolinen pelaaja, joka voi tarvittaessa pelata puolustuksessa tai keskikentällä. Edellisellä kaudella mieleenpainuvin hetki Opan osalta oli varmasti maali lähes puolesta kentästä FC Blackbirdin verkkoon. Vaikka kaukolaukaukset eivät olekaan varsinaisesti hänen erityisvahvuutensa, on Opa siitä huolimatta tärkeä palanen Taivaansinisten miehistössä muine vahvuuksineen. Monipuolisuuden ja tasaisen suoritusvarmuuden myötä hän on pelikentällä erinomainen joukkuepelaaja, jonka kanssa pelikentän ulkopuolellakin juttu luistaa, savolaiseen tyyliin, mukavasti.

Viime kesästä jäi käteen kolmas sija ja kipeä takareisi. Tulevan kauden tavoitteena nauttia kuningaslajin pelaamisesta entistä enemmän sekä tehdä enemmän maaleja puolesta kentästä kuin viime vuonna.

 

Toinen jatkosopimuksen tehnyt pelaaja on konkari Jarkko Turunen (s. 1985). Opan kanssa samoilla pelipaikoilla viihtyvä Jake on erinomainen taistelija, joka ei häviä käytännössä lainkaan kaksinkamppailuja. Jaken vahvuudet ovatkin enemmän puolustussuuntaan, vaikka erikoistilanteissa mies on vaarallinen myös vastustajan maalilla. Viime kaudella Jake nousi pelaamaan enemmän myös keskikentän keskellä ja ottelut luonnistuivat hyvin myös tällä paikalla. Puolustusosaamisen lisäksi Turunen onnistui myös rauhoittamaan peliä kokemuksellaan, joka edesauttoi kanssapelaajien suorittamista.

Mukavahan se on ollu nähdä nuorten pelitovereiden kehittyminen ja samalla saanut itse vielä lisävirtaa taistelussa peli paikasta. Terve kilpailu pelipaikoista on kuitenkin tärkeää joukkueen kehittymisen kannalta. Katsotaan pystyisikö sitä vielä ensi kesänä laittamaan nuoremmille hanttiin taistelussa pelipaikoista ja sitä kautta auttaa joukkuetta ottamaan seuraava steppi.

 

Treenit ovat pyörähtäneet vähitellen käyntiin ja muutamia uusia kasvoja on harjoituksissa nähty. Lisää uusia kavereita mahtuu kuitenkin joukkueeseen, sillä alkavat varusmiespalvelukset syövät jonkin verran Riverin joukkuetta tulevalla kaudella. Tämän vuoden puoli mennään Areenalla ja ensi vuonna treenit siirtyvät Rantakylään. Talvikausi on suunnitteilla huipentaa jälleen ulkomaan reissuun, jossa pelataan kansainvälinen ystävyysottelu. Järjestyksessään neljännen ulkomaan leirin lopullinen määränpää on vielä avoinna, mutta suuntaviivoja on kartalle alettu vetämään. Neuvottelut on tällä hetkellä kesken peräti viiteen eri maahan, josta sopiva vastustaja olisi tarkoitus löytää. Lisää reissusta uutisoidaan kunhan suunnitelmat konkretisoituvat, mutta joka tapauksessa suunta on Joensuusta etelään.

 

Tilastot Riverissä

42 ottelua

2 maalia

8 varoitusta

Tilastot Riverissä

58 ottelua

4 maalia

24 varoitusta

 

Sopimustilanne (14): Antti Jäntti, Perttu Rytivaara, Klaus Nevalainen, Vili Väänänen, Eelis Korhonen, Jesper Hokkanen, Konsta Kokko, Elias Niskanen, Ville Homanen, Henri Pupaza, Oskari Ylikoski, Lassi Laakkonen, Olli-Pekka Karjalainen, Jarkko Turunen