Joulupaketista löytyi Dirginin sopimuspaperi

Joulupaketista löytyi Dirginin sopimuspaperi

SC Riverball toivottaa kaikille seuraajilleen erinomaista joulua ja onnellista uutta vuotta! Vaikka futsaljoukkue on joulutauolla ja jalkapallojoukkue odottelee vielä rajoitusten päättymistä, saatiin tänään erinomainen joululahja seuralle. Viime kauden parhaimpana pelaajana valittu Vladislav Dirgin jatkaa Taivaansinisten jalkapallojoukkueessa myös ensi kesänä.

 

Futsaljoukkue on joulutauolle lähdettäessä kahdeksannella sijalla Futsal Ykkösessä. Hyvän alkukauden jälkeen otteet ovat vaihdelleet viime aikoina, mutta nousijajoukkue on kuitenkin keskikastissa taistelemassa tärkeistä sarjapisteistä. Futsalin osalta ottelut jatkuvat alkuvuodesta vierasotteluilla, kun heti ensimmäisenä viikonloppuna suunnataan Tampereelle ja Raumalle sekä loppiaisena Raaheen. Jaossa on tällöin erittäin tärkeitä pisteitä keskikastin keskinäisissä otteluissa.

 

Jalkapallojoukkue puolestaan ei ole päässyt vielä aloittamaan harjoitteluaan laisinkaan. Marraskuussa joukkue kävi kertaalleen hakemassa pallotatsia, mutta tämän jälkeen rajoitukset ovat peruneet muut harjoitukset ja kokoontumiset. Näillä näkymin rajoitukset kestävät tammikuun lopulle saakka, joten tulevaan kauteen tullaan valmistautumaan paljon kireämmällä aikataululla kuin normaalisti. Vaikka harjoituksia ei olekaan pystytty pitämään, on taustalla tehty kovasti hommia tulevan kauden talouden kasaamisessa ja joukkueen rakantamisessa. Lopettavia pelaajia on aika paljon, joten Riveri tulee uusiutumaan huomattavasti tulevalle kesäkaudelle. Joukkue kartoittaa pelaajia jokaiselle pelipaikalle. Uusia tulokkaita onkin ilmoittanut kiinnostuksensa mukaan liittymisestä ja näistä tullaan tiedottamaan tarkemmin sopimusten varmistuttua. Yksi tärkeä palanen joukkueesta on kuitenkin nyt löytänyt paikkansa palapelissä, kun Dirgin allekirjoitti jatkosopimuksen.

 

Vladislav Dirgin (s. 1989) valittiin viime kaudella joukkueen parhaana pelaajana. Naapuriseura AFC Keltik:stä Taivaansinisiin edelliselle kaudelle siirtynyt Dirgin odoitti olevansa huippuvahvistus Kolmosen tasolle. Miehen jalkapallo-opit ovat lähtöisin Pietarin Zenitin akatamiasta, jonka jälkeen mies on edustanut eri seuroja Joensuussa 2000-luvun alkupuolelta lähtien. Keskikentän keskellä operoiva pallotaituri pystyi omilla taidoillaan kehittämään Riverin hyökkäyspeliä viime kauden aikana ja samoja suorituksia on odotettavissa myös ensi kesänä. Pallovarmuus ja loistava pelinlukutaito ovat Vladin parhaat eväät, jollaisia löytyy harvalta pelaajalta koko sarjassa. Seura on erittäin tyytyväinen, kun Vladi päätti jatkaa taivaltaan Taivaansinisissä.

 

Jalkapallojoukkue ilmoittaa julkisesti, kun treenit jatkuvat. Mikäli haluat mukaan toimintaan, ilmoittaudu päävalmentaja Sami Ahoselle tai joukkueenjohtaja Perttu Rytivaaralle. Vaikka joukkueharjoittelu ei vielä alakaan ainakaan kuukauteen, tullaan juoksuharjoitteita tekemään pienemmissä ryhmissä heti vuoden alusta lähtien.

Päävalmentaja Sami Ahonen, 050 366 3259, ahonensami@hotmail.com

Joukkueenjohtaja Perttu Rytivaara, 040 922 5641, soccerclub.riverball@gmail.com

 

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille Taivaansinisten seuraajille!