JJK Joensuuhun

JJK Joensuuhun

SC Riverball kohtaa sunnuntai-iltana sarjakakkosen JJK Jyväskylän. Ottelu alkaa Joensuun keskuskentällä klo 17.00. Ottleuun on vapaa pääsy ja RiverCafé palvelee.

 

Kaksi edellistä ottelua on mennyt Riveriltä mollivoittoisissa tunnelmissa, mutta nyt tappioputkelle haetaan loppua. Vaikka tavoite on haastava, ei JJK silti täysin ylivoimainen ole. Nuorista lupaavista pelaajista koostuva joukkue on pelannut hyvää jalkapalloa, mutta on myös välillä yskähdellyt. Riveri on viikon aikana keskittynyt jälleen tiettyihin asioihin, joilla jyväskyläläiset aiotaan torpata. Oman haasteensa ottelulle aiheuttavat jälleen lukuisat poissaolot, sillä kahden edellisen ottelun tavoin niitä riittää. Jake Turunen on pelikiellossa, puolenkymmentä on loukkaantuneena ja sama määrä kissanristiäisissä. Tämä onkin aiheuttanut haasteita valmentaja Sami Ahoselle, mutta tästäkin huolimatta valmennuksen usko omien tekemiseen on kova. Mukaan saadaan tarvittava määrä miehiä ja kaikki ovat osoittaneet pärjäävänsä Kolmosessa.

 

Tervetuloa katsomaan huippujalkapalloa Joensuun keskuskentälle sunnuntaina klo 17.00. Ei maksa mitään ja RiverCafé palvelee.