JJK/2 haki voiton, seuraavana Iisalmeen

Riverin taivan Kolmosen alaloppusarjassa jatkui viime viikonloppuna tappiolla JJK/2:lle. Tulevana viikonloppuna pelataan Iisalmessa, jossa vastaan juoksee PK-37.

 

Riverin otteet kotikentällä jyväskyläläiästä JJK/2 vastaan eivät säväyttäneet. Ottelun ensimmäinen jakso oli vierasjoukkueen, vaikka myös Taivaansinisillä oli omat paikkansa. Vajaan kymmenen minuutin kohdalla jyväskyläläiset pääsivät puhkaisemaan puolustuslinjan hyvällä pystysyötöllä, josta seurasi puolittainen läpiajo ja hieno laukaus takakulmaan. Johtomaalin jälkeen vierasjoukkue jatkoi pallonhallintaa, mutta Riveri puolusti tiukasti pitäen JJK:n pois maalipaikoilta. Kotijoukkueen paras paikka tuli puoliajan lopulla Klaus Nevalaiselle, jonka peippailu boksissa päättyi epäonnistuneeseen vasemman jalan laukaukseen. Toisella jaksolla Peli oli tasaisempaa, mutta kylmää vettä tuli jo toisella minuutilla, kun JJK puhkaisi Riverin puolustuksen vastahyökkäyksellään ja meni 0-2 johtoon. Riveri pyrki hakemaan voimakkaasti maaleja, mutta hyökkäykset katkesivat monesti huolimattomuusvirheisiin ja maalintekoyrityksetkään eivät suuntautuneet kohti maalia. Tekemistä lopussa helpotti myös JJK:n vajaalla pelaaminen, sillä vierailijoilla ei enää ollut vaihtopelaajia loukkaantuneen pelaajan tilalle. Kun maaleja ei enää nähty, JJK nosti itsensä kamppailemaan alaloppusarjaan top3 sijoituksista Riverin jäädessä kamppailemaan putoamista vastaan yhdessä iisalmelaisten kanssa.

 

Ottelut jatkuvat erittäin tärkeissä merkeissä lauantaina, kun Taivaansiniset matkustavat mustissa peliasuissaan Iisalmeen PK-37:n vieraaksi. Pallokerhon kausi on Riverin tavoin ollut murheita täynnä, eivätkä edellisessä ottelussa saadut kaksi ulosajoa helpota tilannetta laisinkaan. PK on kuitenkin ollut Riverille aina paha vastustaja pelaavista pelaajista huolimatta, eikä Riveri ole tainnut voittaa kertaakaan joukkuetta sen kotikentällään Iisalmesta. Nyt siihen on jälleen hyvä mahdollisuus ja tällä kertaa panoksena on vielä sarjan pohjimmaiset sijat. Voitolla Riveri nousisi tasapisteisiin PK:n kanssa PAVE:n ollessa sarjan perällä.

 

Riverin pelaajatilanne on kuitenkin edelleen heikko. Muutenkin pienestä rosterista sairastuvalla on tällä hetkellä peräti 7 pelaajaa ja muiden syiden vuoksikin muutama on poissa. Jalkeille kuitenkin saadaan iskukykyinen joukkue, joka pystyy haastamaan iisalmelaiset. Tervetuloa kannustamaan Taivaansinisiä Iisalmeen lauantaina!