Jalkapallokauden viimeinen kotiottelu lauantaina

SC Riverball pelaa lauantaina SaPa:a vastaan Keskuskentällä. Klo 15 alkavaan otteluun on vapaa pääsy, joten nyt kannattaa tulla paikalle kannustamaan Taivaansiniset voittoon! Keväällä SaPa pääsi yllättämään Riverin kotikentällään 4-1 lukemin, mutta tappiotonta syyskautta pelaava Riveri aikoo jatkaa pisteputkeaan tässäkin ottelussa. Voitolla Taivaansiniset olisivat sarjassa toisena ennen päätöskierrosta.

 

Pelaajatilanne kotijoukkueella on lauantaina hyvä, vaikka edelliseen otteluun joudutaan ainakin yksi muutos tekemään. Klaus Nevalainen on flunssaisena eikä pysty osallistumaan otteluun. Rosteri Taivaansinisillä on tänä vuonna kuitenkin ollut leveä, joten miehen tai kahden puuttuminen ei aiheuta sen kummempaa päänvaivaa. Tilalle saadaan vaihdettua yhtä laadukas kaveri jokaiselle pelipaikalle. Viikon harjoitukset ovat menneet hyvin ja taistelu pelipaikoista on ollut oikealla tavalla kovaa, joten saa nähdä ketä Taivaansinisillä on aloittamassa ottelua.

 

Tervetuloa seuraamaan siis kauden viimeistä kotiottelua Keskuskentälle lauantaina klo 15. Otteluun on vapaa pääsy ja RiverCafé palvelee tuttuun tapaan. Lisäksi kohta alkava Futsal-Ykkönen on esillä lauantain matsissa, sillä joukkueen pelaajia on paikalla esittelemässä toimintaansa. Ottelun yhteydessä voit hankkia itsellesi myös futsalin kausikortin (20€) sekä RiverLippiksen (15€). Lisäksi huivit ovat tulossa myyntiin futsalkauden alkuun mennessä!

 

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1855671857834940/