Jalkapallojoukkue kiinnitti Kokon ja Pupen

Jalkapallojoukkue kiinnitti Kokon ja Pupen

SC Riverball teki jatkosopimuksen Konsta Kokon (2000) kanssa ja samalla kiinnitettiin myös Henri Pupaza (1994) muutaman vuoden seikkailun jäljiltä. Nyt joukkueen koko on 24 pelaajassa, mutta muutamia sopimuksia tullaan vielä tekemään helmikuun alkuun mennessä.

Konsta Kokko liittyi viime kaudella Riverin miehistöön ja etenkin loppukaudesta mies oli kentällä paikoitellen erinomainen. 14 ottelussa viime kaudella esiintynyt Kokko on hyökkäyspään kaveri ja omaa yhden joukkueen parhaimmista tekniikoista. Hänen vahvuutensa ovat ehdottomasti potkutekniikassa, sillä mies pystyy syöttämään tarkasti, mutta myös laukomaan vaarallisesti. Viime kaudella nähdyn perusteella nuorukaisen potentiaali kehittyä huippupelaajaksi on suuri, mutta tekemistä riittää vielä joillakin osa-alueilla ja niihin valmennuksessa tullaankin kiinnittämään huomiota tällä kaudella. Konstan saldona on tällä hetkellä vasta yksi tehty maali vime kesältä, mutta lisää on varmasti tulossa.

Toinen nyt kiinnitetty pelaaja on Henri Pupaza. Puppe on pelannut Riverin jalkapallomiehistössä vuosina 2012 ja 2014, mutta futsalmiehistön tukipilarina hän on toimunut jo useamman vuoden. Paitsi että Henri on mukava kaveri kentän ulkopuollella ja kova tekemään seuratöitä, hän on myös perusvarma pelaaja pelikentällä. Keskikentällä operoiva Puppe on monipuolisesti taitava kaveri, joka ei myöskään ole helposti tönittävissä kamppailutilanteissa. Kaikkiaan Puppe on pelannut Taivaansinisten jalkapallojoukkueessa 23 ottelua, joissa maaleja ei ole vielä syntynyt. Toivottavasti tämäkin tilastojen kauneusvirhe saadaan korjattua, sillä tällä hetkellä Puppe on kenttäpelaajista seitsemänneksi eniten otteluita ilman maalia pelannut pelaaja.

 • Tilastopläjäys: eniten otteluita ilman maaleja pelannneet kenttäpelaajat TOP7:
  • Antti Kärki 78
  • Antti Kiimamaa 38
  • Simo Ronkainen 37
  • Kimmo Hirvonen 35
  • Tommi Piipponen 33
  • Joonas Risto 25
  • Henri Pupaza 23

Sopimustilanne (24): Jesper Hokkanen, Eelis Korhonen, Eero Naakka, Perttu Rytivaara, Vili Väänänen, Tommi Rautiainen, Ville Homanen, Jaakko Nissilä, Olli-Pekka Karjalainen, Oskari Hirvonen, Dimitri Klimov, Klaus Nevalainen, Antti Jäntti, Riku Kareinen, Pessi Suonpää, Eemi Porento, Oskari Ylikoski, Elias Niskanen, Joonas Eskman, Miikka Naumanen, Saku Kuure, Santeri Ronkainen, Konsta Kokko, Henri Pupaza.