IRPA:n hyökkääjä Riveriin

IRPA:n hyökkääjä Riveriin

Ali Latif Kamar (vas.) liittyy Taivaansinisiin tulevalle kaudelle.

Itärajan Palloilijoissa viime vuonna maaleja tehtaillut hyökkääjä Ali Latif Kamar siirtyy Taivaansinisten miehistöön vuoden mittaisella sopimuksella. Nyt kasassa on 24 pelaajasopimusta.

 

Irakilainen Ali Latif Kamar (s. 1991) on tehnyt Riverin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Hyökkääjänä IRPA:ssa edellisinä vuosina pelannut Ali teki viime kaudella kuusi maalia pelaamassaan 15 ottelussa. Kaikkiaan mies on tehnyt Viitosessa 21 maalia 34 ottelussa, joten hänen liittymistään Riverin treeneihin osattiin odottaa mielenkiinnolla. Harjoitusten nopeampi tempo saattoi olla alussa ehkä vähän yllätyskin Alille, mutta jo muutaman treenin jälkeen mies paransi otteitaan harjoituksissa. Alilla on selkeästi hyökkäyspään asiat hallussa ja Riverin valmennus kiinnittikin huomiota hänen palavaan haluunsa tehdä maali joka tilanteesta. Myös Riverin muut pelikaverit ovat huomanneet alin kyvyt ja pelin sisällä kommunikointikin on helppoa Alin puhuessa sujuvaa suomea. Ali tuo sopivasti kilpailua hyökkäyspään pelipaikoille. Ali itse tarttui Riverin heittämään haasteeseen rohkeasti ja hän odottaakin jo kovasti tulevaa kautta voitonkiilto silmissään.

Minulla on hyvää mieli sopimuksen vuoksi. Toivotaan, että voitamme Kolmosen mestaruuden ensi kaudella!

 

Riveri on nyt kiinnittänyt 24 pelaajaa tulevalle kesälle, joista neljä on maalivahteja. Harjoituksissa on mukana vielä muutamia miehiä, joiden kanssa sopimusta ei ole päästy sorvaamaan, mutta tilanne selkiytynee tammikuun loppuun mennessä, jolloin joukkueen on tarkoitus olla valmis. Riverin sopimusmiehistöstä neljä henkilöä suorittaa varusmiespalvelusta, mikä aiheuttaa joukkueeseen hieman kapeutta vähintäänkin kevään aikana. Tästä huolimatta paikalla oleva ryhmä on laadukas ja se tulee tavoittelemaan jälleen sarjan kärkisijoja. Tosipelit alkavat Regions’ Cupin ottelulla, jonka otteluparit ensimmäisille kierroksille arvotaan helmikuun alussa.

 

Sopimustilanne (24): Antti Jäntti, Perttu Rytivaara, Klaus Nevalainen, Vili Väänänen, Eelis Korhonen, Jesper Hokkanen, Konsta Kokko, Elias Niskanen, Ville Homanen, Henri Pupaza, Oskari Ylikoski, Lassi Laakkonen, Olli-Pekka Karjalainen, Jarkko Turunen, Vilppu Leinonen, Joonas Eskman, Eero Naakka, Oskari Hirvonen, Miikka Naumanen, Iiro Porkka, Anton Lindberg, Eemeli Reinikainen, Eemi Porento, Ali Latif Kamar.