Ilves FS vastassa lauantaina

SC Riverball kausi jatkuu miesten Futsal-ykkösessä huomenna lauantaina, kun joukkue kohtaa urheilutalolla Ilves FS:n. Riverball on pelannut nyt neljä ottelua putkeen voitoitta ja pyrkii takaisin voittokantaan vieraiden kustannuksella.

 

Ilves FS on kautta historian menestynein Suomalainen futsal-joukkue peräti kahdeksalla Suomen mestaruudellaan. Tällä kaudella joukkuuen peli on kuitenkin yskähdellyt pahasti ja joukkue hakeekin vielä ensimmäistä voittoaan miesten Futsal-ykkösessä. 13 ottelustaan se on hävinnyt kaikki, mutta siitä huolimatta kotijoukkueen ei kannata kuvitella ottelun olevan läpihuuto-juttu. ”Kaikki vastustajat on kovia tässä sarjassa. Olen varma, että vastustaja yrittää hakea pisteet Joensuusta kaikin keinoin.” Joukkueen kapteeni Dimitri Klimov ennakoi ottelua.

Dima valmiina

Dimitri Klimov valmiina viikonlopun koitokseen.

Joukkueen kapteeni ja tehomies Klimov joutui harmillisesti jäämään viime vierasreissulta sivuun pienen loukkaantumisen vuoksi, mutta vakuuttaa nyt pelikuntoaan viikonlopun alla. ”Pientä vaivaa oli minulla ja sitä oli pakko huilauttaa, ettei mene pahemmaksi. Nyt kuitenkin olen päässyt takaisin rytmiin ja olen pelikunnossa viikonloppuna.” Klimov sanoo. 10 ottelussa tehot 6+6 tehneellä kapteenilla on selkeät sävelet siitä, kuinka Riveriläiset nappaavat pelistä täydet pinnat. ”Meidän pitää onnistua tekemään yksi maali enemmäin kuin vastustaja. Silloin ollaan kiinni voitossa.” Klimov toteaa kysymykseen missä pitää onnistua vastustajaa paremmin. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja lähestulkoon kaikki pelaajat ovat käytössä, joten joukkue taistelee varmasti ottelun voitosta tosissaan.

 

Taistelu pisteistä alkaa Joensuun urheilutalolla lauantaina 12.2.2022 klo 13.00. Otteluun voidaan uusien rajoitusten mukaisesti ottaa yleisöä ja paikan päällä RiverCáfe tarjoilee herkkuja. Riverball lähettää myös ottelun suorana omalla Youtube-kanavallaan. Otteluisäntänä Karjalainen. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!