Hyvää Joulua Taivaansinisten seuraajille

Hyvää Joulua Taivaansinisten seuraajille

SC Riverball toivottaa kaikille seuraajilleen oikein hyvää joulua ja pisterikasta uutta vuotta 2022. Futsaljoukkue jatkaa taistelua Ykkösessä ja jalkapallojoukkue aloittaa valmistautumisen kesään 2022. Tervetuloa seuraamaan joukkueiden toimintaa myös tulevana vuonna.

 

Kulunut vuosi on ollut Taivaansinisille haastava. Futsaljoukkue säilytti paikkansa Ykkösessä viime keväänä ja alku tähän talveen oli hieno. Hyvän alun jälkeen pisteitä ei enää ole tullut niin paljoa, joten joulutauolle jäädään kolmen ottelun tappioputkessa sijalla kymmenen. Tästä huolimatta tunnelma joukkueessa on hyvä ja tulevana vuonna on vielä paljon pisteitä jaossa. Sarjan kärkijoukkueitakin on pystytty haastamaan tasavertaisesti. Jalkapallojoukkue lähti puolestaan kesään hyvillä mielellä tavoitteenaan kärkisijat. Erinäisistä syistä peli ei kuitenkaan lähtenyt rullaamaan kunnolla ja lopulta vaikea kausi päättyi toiseksi viimeiseen sijaan.

 

Futsaljoukkue jatkaa otteluitaan Ykkösessä lauantaina 8.1. Joensuun Urheilutalolla, kun vieraaksi Joensuuhun saapuu sijalla yhdeksän majaileva FC Opa Oulusta. Ottelu alkaa klo 15.00 ja voi olla, että katsomoon päästäkseen on esitettävä koronapassia. Voi myös olla ihan hyvin mahdollista ettei passia tarvita, tai että koko ottelua ei pelatakaan, tai että mikään ei eroa normaalista. Ilmoitamme asiasta heti, kun asiat selviävät.

 

Jalkapallon osalta uuteen vuoteen lähdetään luottavaisin mielin, vaikka paheneva koronatilanne varjostaakin jälleen talven valmistautumiskautta. Päävalmenajana jalkapallojoukkueessa aloitaa seurassa kaiken nähnyt Perttu Rytivaara ja hänen apunaan jatkavat apuvalmentaja Jarno Lautamatti (alustava sopimus) sekä pelaajamaalivahtivalmentaja Antti Jäntti. Viime kauden pelaajien kanssa on keskusteltu myös jatkosopimuksista ja tällä hetkellä sopimukset on solmittuna jo Lassi Laakkosen, Villpu Leinosen, Ville Kuuselan, Henri Pupazan, Miikka Naumasen, Eero Naakan, Vili Väänäsen, Niki Löytyn, Eemi Porennon, Santeri Ronkaisen ja Jalmari Haapean kanssa. Näin ollen sopimksia on tällä hetkellä kahden maalivahdin ja kymmenen kenttäpelaajan osalta.

 

Jalkapallojoukkue aloittaa harjoittelun, mikäli rajoitukset eivät tätä nyt vesitä, maanantaina 10.1. Joensuu Areenalla ja harjoittelee alkuun kaksi kertaa viikossa pallotreenin muodossa. Viikko-ohjelmaan kuuluvat myös juoksuharjoittelu, peruskuntoa parantava lenkkeily sekä punttisali. Ulkokentille on tarkoitus siirtyä mahdollisimman aikaisin. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan Kolmosta Taivaansinisissä tulevana kesänä, ota yhteyttä päävalmentajaan. Joukkue hakee pelaajia kaikille pelipaikoille.

 

Perttu Rytivaara, 0409225641, soccerclub.riverball@gmail.com