Huolto-Timo ja kolme pelaajaa jatkosopimukseen!

Riveri on solminut vielä joulun alla neljä jatkosopimusta. Huoltaja Timo Ketolainen tärkeimpänä rustasi nimensä jatkosopimuspaperiin. Lisäksi kenttäpelaajat Klaus NevalainenOskari Hirvonen ja Pessi Suonpää jatkavat Taivaansinisissä. Nyt kasassa on 2+15 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Lisää jatkosopimusneuvotteluja käydään tammikuussa ja lisäksi uusiakin pelaajia saattaa olla sopimuspelaajien joukossa, kun joukkue palaa joulutauolta takaisin sorvin ääreen!

Klaus Nevalainen (s. 1992) on pelannut Riverissä jo muutaman kauden ajan hyökkäyksessä tai keskikentän laidalla. 40 ottelussa on syntynyt neljä maalia. Myös futsalparketilla viihtyvä Nevalainen on parhaimmillaan 1v1 tilanteissa, josta Klasu hakeutuu usein ohi vastustajan laukaisu- tai keskityspaikalle. Herrasmiehenä tunnettu Klaus on muutenkin pidetty kaveri seurassa, joka usein käy hankkimassa banaaneja joukkuetovereille.

 

Oskari Hirvosta (s. 1994) on joukkueen sisällä usein pidetty Klasun tutkaparina. Miehet ovat usein kuin veljekset timanttikorviksissaan! Osku on pelannut Riverissä 29 futismatsia tehden niissä kaksi maalia. Hän on erittäin taitava 1v1 tilanteissa ja usein ohittaakin vastustajan. Parhaimmillaan keskikentän laidalla viihtyvä Oskari on ehdottomasti yksi joukkueen taitavimpia pelaajia teknisesti. Tämän lisäksi Osku omistaa myös hyvän potkutekniikan ja pystyy monipuolisiin laukauksiin ja syöttöihin.

 

Pessi Suonpää (s. 1991) siirtyi Jiposta Riveriin viime kaudelle. Aiemmin laidalla pelannut kovaluinen pirkanmaalainen pelasi viime kaudella hyökkääjänä ja olikin tuolla pelipaikalla erittäin hyvä. Mies prässäsi ahkerasti ja taklasi kovasti, mikä sai vastustajan topparit ja keskikentän puolustavat pelaajat hermostumaan usein jo ottelun alkuminuuteilla. 24 pelaamassaan ottelussa Pessi on nyt tehnyt neljä maalia.

 

Huoltojoukkoihin saatiin myös mieluisa jatkosopimusuutinen, kun Timo Ketolainen jatkaa seurassa. Mitä mukavin mies on aktiivisesti joukkueen mukana myös vapaa-ajalla ja Timpasta onkin tullut tärkeä mies monelle pelaajalle myös henkilökohtaisessa elämässä. Teippauskurssi miehellä on vielä käymättä, mutta ehkä tähänkin asiaan saadaan muutos tulevalla kaudella. Pullot mies on kuitenkin oppinut täyttämään vedellä ilman koulutusta. Vapaa-ajalla metsässä ja pelaajien seurassa kaupungilla viihtyvä huoltaja aloittaa seurassa jo viidennen jalkapallokautensa.

Joukkueella on nyt kasassa 2+15 pelaajasopimusta.

Sopimuspelaajat: Antti Jäntti, Joonas Eskman, Jaakko Nissilä, Perttu Rytivaara, Sami Ahonen, Eero Naakka, Jarkko Turunen, Arttu Lajunen, Kimmo Hirvonen, Vili Väänänen, Akseli Kuosmanen, Riku Kareinen, Ossi Savolainen, Olli-Pekka Karjalainen, Klaus Nevalainen, Oskari Hirvonen ja Pessi Suonpää.