Homanen, Ketolainen ja Ryynänen yhteisymmärrykseen sopimuksesta

  (Ryynäsen kuva puuttuu)

SC Riverballin futsaljoukkue on solminut pelaajasopimuksen futisviheriöllä vahvasti tällä kaudella esiintyneen Ville Homasen (1994) kanssa! Lisäksi monivuotinen huoltopäällikkö Timo Ketolainen (1990) hoivaa loukkaantuneita pelaajia myös ensi kaudella. Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä ­– päävalmentaja ja maalivahti Juha-Matti Ryynänen (1988) jatkaa myös taivaansinisessä futsalmiehistössä!

Ville Homanen kirjoitti ensimmäisen futsalsopimuksensa minkään futsaljoukkueen kanssa. Vaikka kokemusta miehellä ei vielä juurikaan parketilta ole, on Homanen varmasti oiva vahvistus Futsal Ykkösen joukkueeseen. Vahva kaksinkamppailupelaaja ja peliä hyvin rytmittävä Homanen istutettaneen pohjapelaajan rooliin, jossa hän pääsee käyttämään vahvuuksiaan parhaiten hyväkseen. Villeltä on lupa odottaa läpimurtoa heti alkavalla kaudella.

Huoltopäällikkö Ketolainen on tehnyt vahvaa jälkeä sekä viheriöllä että futsalparketilla jo nelisen vuotta. Pullot ja pallot ovat aina kunnossa, eikä mikään pipi tuota ”Timpalle” harmaita hiuksia. Pukukoppiin olemuksellaan rauhallisuutta tuova Ketolainen on osoittanut parina viime futsalkauden aikana myös sen, että hän kykenee tarvittaessa tuuraamaan maalivahteja harjoituksissa.

Päävalmentajana ja maalivahtina eli pelaajavalmentajana jatkava Juha-Matti Ryynänen on kokenut futsalkehittäjä Pohjois-Karjalassa. ”Rykä” oli laittamassa alulle Riverin futsaltoimintaa jo vuonna 2011, kun joukkue aloitti pelit piirisarjassa. Tulevalla kaudella mies on Jarkko Turusen ohella viimeinen pelaaja, joka on pelannut Riverballin futsalin edustuksessa sen perustamisesta eli vuodesta 2012 lähtien. Valmentajana innokkaasti joukkuettaan kehittävä Ryynänen nähdään kaudella 2018-2019 myös jälleen river-maalin tolppien välissä. Hyvistä reaktiotorjunnoista ja pelinohjaamisesta tunnettu Rykä tehtaili viime kaudella maalivahtina pelatessaan taivaansinisten viidenneksi parhaat tehopisteet. Maaleja syntyi kaksi ja syöttöjä peräti seitsemän!

SC Riverball on äärimmäisen tyytyväinen nyt syntyneisiin sopimuksiin, ja mahdollisesti lisää on vielä luvassa!

SC Riverballin sopimuspelaajat kaudella 2018-2019:

Joonas Eskman, Oskari Hirvonen, Ville Homanen, Riku Kareinen, Dimitri Klimov, Eero Naakka, Klaus Nevalainen, Sami Partanen, Henri Pupaza, Sammy Pylkki, Riku Rantala, Juha-Matti Ryynänen, Pessi Suonpää, Eetu Toikka, Jarkko Turunen (2+13)