Hokkanen mukaan futsaljoukkueeseen

Futsaljoukkue vahvistuu kauden kynnyksellä, kun Jesper Hokkanen piirsi puumerkkinsä yksivuotiseen sopimuspaperiin. Hokkanen on aikaisemmin viihtynyt salin puolella Ylämyllyn Yllätyksen paidassa, mutta parina viime talvena häntä ei ole parketeilla nähty. C-ikäisenä SM-lopputurnauksessa pelannut ikiliikkuja odottaakin kautta innolla:

”Odotan innolla kovia ja tasokkaita pelejä. Omalta osaltani pyrin kehittämään pallollista peliäni pienessä tilassa, sekä omaa tekemistä pallon kanssa paineen alla. Muutama maalikin olisi mukava lisä, sillä junioreissa kolisi lähinnä vain tolpat.”

Hokkanen on joukkueen kuudestoista sopimuspelaaja. Hän tuo joukkueeseen hyvän liikkeen ja painavan laukauksen lisäksi monipuolisuutta, sillä puolustussuuntaan uurastava nuori miehen alku pystyy pelaamaan niin pohjapelaajan roolissa kuin laidallakin. Jesperin sopimuksen myötä joukkue on lähes kokonaan kasassa, eli sopimusuutisia on vielä luvassa.

Joukkue on muuten terveenä, pois lukien pitkäaikaispotilaat Jarkko Turunen sekä Riku Rantala. Jaken polvi operoitiin viikko sitten maanantaina ja kevyen harjoittelun pariin päästään aikaisintaan kuukauden kuluttua, joten alkukausi jää väliin. Rikun olkapää on paranemaan päin, mutta myös hänelle kauden alku taitaa tulla liian aikaisin.