Hirvos-Osku ja Naumas-Miksu jatkavat kesäjoukkueessa

Hirvos-Osku ja Naumas-Miksu jatkavat kesäjoukkueessa

Riveri on tänään saanut valmiiksi sopimusneuvottelut maalivahti Miikka Naumasen ja hyökkääjä Oskari Hirvosen kanssa. Myös viime kaudella herrojen sopimukset julkaistiin samana päivänä, joten tämä on jo lähestulkoon perinne. Nyt solmittuna on yhdeksän pelaajasopimusta, mutta lisää jatko- ja uusia sopimuksia pyritään neuvottelemaan lähiaikoina lisää.

 

Oskari Hirvonen (s. 1994) on monivuotinen tuttavuus Taivaansinisistä. Mies on pelannut molempia lajeja ansiokkaasti, vaikka futsal jäikin nyt väliin tämän talven osalta. Jalkapallokentällä Osku on pelannut kaikkiaan 74 ottelua ja tehnyt niissä seitsemän maalia laitalinkin tai hyökkääjän tontilla. Viime kaudella Osku pelasi kaikissa virallisissa otteluissa (14) tehden niissä yhden maalin, joten kyseessä on todellakin luottoratsu, joka on yleensä aina joukkueen käytettävissä. Päävalmentaja Sami Ahonen odottaa Oskarilta lisää tasaisuutta tulevana kesänä, sillä parhaimmillaan mies on erinomainen lisä hyökkäyspelaamiseen:

Oskulle, kuten monelle muulle, viime kausi oli haastava ja hänen kohdallaan odotan nousevan takaisin toissa kauden tasolle. Hän on monipuolisena hyökkäysorientoituneena pelaajana erittäin käyttökelpoinen mies joukkueessa. Taitava pelaaja tarvitsee otteisiin tasaisuutta, mutta tämän löytäessään tuottaa taivaansinisille varmasti paljon ilon aiheita.

Oskari ei tänäkään vuonna keksinyt sen enempää kommentoitavaa omaan sopimukseensa ja tulevaan kauteen liittyen:

Ei kai sitä sen ihmeempiä mietteitä, pelaamaan

 

Miikka Naumanen (s. 1999) sai viime kaudella selvästi lisää vastuuta maalipuitten välissä, kun mies pelasi kolmanneksen kauden otteluista (5). Lisäntynyt vastuu sopi miehelle hienosti ja torjunnoillaan nuorukainen varmisti Taivaansinisille tärkeitä pisteitä. Treenitapahtumissa, ottelureissuilla ja vapaa-ajalla Miksu on erittäin arvostettu kaveri joukkueessa, joka omalla tyylillään heittää sopivasti huulta ja osaa myös vaatia pelikavereilta parempia suorituksia. Konakrimokkeri Antti Jäntin oppi Miksulle on mennyt selvästi hyvin jakeluun, kun molemmat ovat arvostettuja tyyppejä ja hyviä seuramiehiä myös pelikentän ulkopuolella. Vaikka Miksun otteet paranivat tälle kaudelle huomattavasti, näkee jatkosopimukseen tyytyväinen päävalmentaja Ahonen myös tulevaisuuden kehityskohteet hänen pelaamisessaan:

Miksu otti jo viime kaudella askeleita eteenpäin ja osoitti pelaamissaan peleissä olevan luotettava maalivahti. Lisäksi odotan hänen osaltaan, että kehitystä tulee lisää niin jalalla pelaamisen, johtajuuden ja torjumisen suhteen. Miksu tulee varmasti taistelemaan tosissaan joukkueen ykkösvahdin paikasta.

Miksu itse on jo odottavainen, että treenit ja uusi kausi saataisiin kunnolla käyntiin:

Alku kausi oli meiltä ihan ok, mutta loppukausi meni heikosti meiltä omasta mielestä. Tosi hyvällä fiiliksellä tulevaan kauteen ja toivottavasti saadaan pian taas treenit ja pelit jatkumaan.