Harrastefutsal jatkuu 7.9

Viime syksyny startattu harrastefutsal jatkuu myös tulevana syksynä. Parhaimpina kertoina yli 20 henkilöä mukana pitäneen harrastefutsalin on tarkoitus  startata 7.9.2022.

Futsal on hallissa pelattava 4 vs. 4 laji.

 

Keskiviikkona 7.9.2022 starttaa taas Riverballin suosittu harrastefutsal Joensuun Urheilutalolla. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja pelailua rennolla asenteella. Harrastefutsalia organisoiva Mika Torvinen on odottavainen uuden sesongin käynnistyessä. ”Viime vuonna tekeminen oli mukavan leppoisaa ja saatiin mukaan kaikenikäisiä harrastajia. Ikähaitari oli varmaan n. 40-vuotiaasta aina 18-vuotiaisiin.” Torvinen muistelee. ”Hyvät pelit saimme joka kerta aikaiseksi. Hyviä tyyppejä oli mukana ja varmasti jokainen harrastaja sai sopivasti kuntoilun kannalta treeniä.” Torvinen jatkaa. ”Ehdottomasti mukaan vain rentoon sakkiin, mikäli harrastefutsal houkuttelee. Ei tarvitse olla lajitaustaa, vaan mukaan mahtuu kaikki” Torvinen päättää.

 

Luvassa siis mukavaa pelailua ja leppoisaa yhdessäoloa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen alla olevasta linkistä. Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!