Harjoitusottelusta voitto!

Ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen hallintaa. Paikkoja siunaantui ekalla kympillä paljon, mutta vierasjoukkueen maalilla Rasmus Hakala piti numerot siedettävinä. Kolmen minuutin pelin jälkeen Riku Rantalan suoritukselle Hakalakaan ei voinut mitään. Suoritusta ei voi sanoin kuvailla, maali oli kaunis. Kotijoukkueen pallonhallinta tuotti tulosta seuraavan kerran pelikellon näyttäessä 14:00. Ylämyllyn Messi Eetu Toikka riplasi numerot 2-0, ei syöttäjää. Minuuttia myöhemmin kotijoukkueelle vapari hyvästä paikasta, aikalisä, jonka jälkeen Dima Klimov pallon taakse. Pallo maalin kattoon ja numerot 3-0. Tämän jälkeen kotijoukkue sortui virheisiin. Intoa pallonriistoissa oli hieman liikaa, joka johti kotijoukkueen virhetilin täyttymiseen. Ensimmäisen ottelun Taivaansinisten futsaljoukkueessa pelannut Pavel Klimov onnistui tekemään vielä 4-0, Sasha Antropovin syötöstä, ennen vieraiden kavennusta. Eka 10m pilkku meni seinille, mutta toisesta vierasjoukkueen Jarkko-Heikki Rissanen onnistui. Rykällä vielä nivuset kesäterässä ja alakulmaan suuntautunut veto painui ylös maalin perukoille.

Puoliajalla kotijoukkue teki pari vaihtoa. 2.kenttä jauhoi peliä kuin punakone parhaina päivinään. 25min. ja Pavel Klimov 5-1 Diman syötöstä ja heti seuraavaan vaihtoon 6-1 sama parivaljakko iskee. Toinen debytantti Maksim Koslov pääsi myös heiluttamaan maaliverkkoa 34min pelin jälkeen. Pikkunätti sijoitus takakulmaan ja peli 7-1. Vierasjoukkue pääsi kaventamaan erikoistilanteesta 7-2, mutta minuutti tästä Sasha tarjoili Maksimille pallon kuuteen metrin, josta pallo painui yläkulmaan. Dima taituroi vielä 2min ennen loppua 9-2. Viimeisen iski vierasjoukkue ja näin matsi päättyi 9-3.

Rivermedia haastatteli kahta debytanttia, Pavel Klimovia ja Santeri Ronkaista.

 

Pavel, muutama kysymys hyvin sujuneen debyytin jälkeen:

Mitkä fiilikset voitetusta ottelusta?

  • No peli päätty voittoon sekä itse tuli onnistumisia maalien muodossa, niin mikäs sen parempaa! 

Ensi lauantaina edessä sarja avaus, millä aseilla pelistä kairataan voitto?

  • Harjoituspelistä saatiin hyvin tatsia tulevaan kauteen. Paljon hyvää, mutta aina voi parantaa. Kausi on vatsa alussa. Joukkueen tärkein ase on pelaajat sekä valmentaja, unohtamatta huoltoa! Eli omalla pelillä ja hyvällä pöhinallä!!

Kiitos Pavel ja tsemppiä tulevaan kauteen!

 

Santeri, mitä pelistä jäi käteen itselle ja joukkueelle?

  • Oli mukava päästä pelaamaan parkettien partaveisten kanssa. Parhaimmillaan kuin joutsenlampi, missä askelkuviot menivät yksi yhteen. Tottumista vaatii vielä, mutta treenejä ja pelejä alle ni johan alkaa lähteä!

Millä mietteillä tulevaan kauteen?

  • Itse kautta odotan innolla. Mukava päästä pelaamaan dynaamista ja hektistä peliä. Välillä tulee virheitä, mutta tärkeää reagointi pelin sisällä.

 

Kokoonpano:

Aleksandr Antropov 0+2, Eetu Toikka 1+0, Henri Pupaza, Jesper Hokkanen, Joonas Eskman 0+1, Juha-Matti Ryynänen 0+1, Klaus Nevalainen, Dimitri Klimov 2+2, Oskari Hirvonen, Pavel Klimov 3+0, Riku Rantala 1+0, Santeri Ronkainen ja Maksim Koslov 2+1.

 

Tervetuloa Urheilutalon lauteille ensi lauantaina klo13.00, vapaa pääsy! Yleisöä palvelee tuttuun tyyliin RiverCafe.