FUTSALKAUSI PÄÄTÖKSEEN

Kauden viimeinen Futsalin Ykkösen ottelu AS Moonia vastaan päättyi lopulta selvään 3-10 tappioon. Taivaansinisiltä puuttui puolet pelaajista kun taas raahelaiset olivat matkassa parhaalla miehistöllään, olihan heillä vielä mahdollisuus liigakarsintaan.

Ottelu sai sokkialun, kun Moon iski avausosuman 20 sekunnissa. Taivaansiniset eivät tästä hätkähtäneet vaan Klaus Nevalainen tasoitti pelin Juha-Matti Ryynäsen avauksesta. Kotijoukkueen Pessi Suonpää laukoi 2-1 kotijohdon Henri Pupazan syötöstä ottelun 11. minuutilla. Tauolle mentiin 2-2 tilanteesta. Avausjaksoa hallitsi Moon mutta kotijoukkue puolusti järjellä ja sydämellä. River koki pahan takaiskun jakson puolivälissä, kun Riku Rantala loukkaantui eikä pystynyt jatkamaan.

Toinen puoliaika Moonin hallintaa mutta ottelu pysyi tasaisena jakson puoliväliin. Taivaansiniset siirtyivät 3-2 johtoon ottelun 29 minuutilla kun Klaus Nevalainen vapautti Ville Homasen maalintekoon. Raahelaiset kuittasivat maalin heti ja hetken päästä siirtyivät 3-4 johtoon. Kotijoukkueelta loppuivat jalat ja raahelaiset jyräsivät loppulukemat 3-10.

AS Moon sijoittui lopulta sarjassa kolmanneksi ToPV ja Riemun jälkeen. Taivaansiniset taistelivat hyvin mutta Moonin taitava joukkue juoksutti vähälukuisen kotijoukkueen lopulta selvään voittoon. Kotijoukkueesta palkittiin Klaus Nevalainen ja vieraista Marko Keinänen. Futsalin Ykkösen kausi päättyi Riverin putoamiseen Kakkoseen. Valmistautuminen ensi kauteen aloitetaan kevään aikana.

Futsalkauden parhaat palkittiin kaudenpäätöstilaisuudessa. Pelaajat valitsivat kauden parhaaksi Ville Homasen. Henri Pupaza ja Oskari Hirvonen olivat muut palkitut. River-pyyhkeillä palkittiin Jesper Hokkanen, Petri Laine ja Juha-Matti Ryynänen.