Futsaljoukkueeseen kaksi jatkosopimusta lisää

Oskari Hirvonen (1994) ja Klaus Nevalainen (1992) nähdään myös tulevalla kaudella SC Riverballin futsaljoukkueessa! Kumpikin pelaaja kirjoitti ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Viime kaudella miehet nähtiin usein samassa kentässä, mutta eri laidoilla.

Sekä Hirvonen että Nevalainen saapuivat Riverin organisaatioon jalkapallokaudeksi 2016. Kauden jälkeen molemmat liittyivät seuran futsaljoukkueeseen, ja aloittavat syksyllä jo kolmannen futsalssesongin. Nevalainen toki debytoi parketin puolella jo keväällä 2016, kun mies esiintyi kertaalleen Futsal Ykkösen vierasottelussa joutsalaista JoSePaa vastaan.

Juonikas Oskari Hirvonen pelasi Futsal Kakkosessa viime kaudella 11 ottelua, joissa tilille kertyi kolme kihausta ja neljä syöttöä. Hyvänä 1 vs. 1 -haastajana Hirvonen on alati vaarallinen vastustajan kenttäpuoliskolla. Nuoren miehen oikea lapikas laulaa myös terävästi ja tarkasti, joten ”Oskun” kiinnitys Taivaansinisiin luo suuren mahdollisuuden hyökkäyspeliin.

Klaus Nevalainen taituroi viime kaudella pääasiassa laitapelaajan roolissa, mutta yhtä hyvin mieheltä luonnistuu myös targetin pelipaikka. Nevalainen äityi kauden 2017–2018 loppupuolella huimaan vireeseen, ja voitti lopulta Riverin sisäisen maalipörssin 11 osumalla. Lisäksi 12 matsissa syntyi neljä maalisyöttöä. Maalintekovoiman ohella kovakuntoinen ”Klasu” tuo kentälle nopeutta, ja kuten Hirvonen – haastovoimaa ja taitoa, joilla pelit hyökkäyspäädyssä ratkotaan!

Taivaansinisten futsaljoukkueessa on nyt neljä sopimuspelaajaa: Oskari Hirvonen, Riku Kareinen, Klaus Nevalainen ja Ossi Savolainen

Seuraavan kerran sopimusuutisia on luvassa parin viikon kuluttua, joten pysy kanavalla!