Futsaljoukkueelle ensimmäiset kiinnitykset tulevalle talvelle

Futsaljoukkueelle ensimmäiset kiinnitykset tulevalle talvelle

Taivaansinisten valmistautuminen seuran historian kahdeksanteen futsalsesonkiin on alkanut. Ensimmäisinä yksivuotisiin sopimuspapereihin ovat nimensä pistäneet Henri Pupaza, Riku Rantala ja Santeri Ronkainen.

 

Nimi: Henri Pupaza

Ikä: 25

Pelinumero: 41

Kengän koko: 43

Pelipaikka: Pohja / Laita

Aiemmat seurat: Jippo Futsal

Pupaza on edustanut seuraa menneet viisi kautta ja on ollut isossa roolissa jokaisena kautena. Puppe on monikäyttöinen joukkuepelaaja. Kentälle astuessaan parkettien partaveitsi pelaa logolle isolla sydämellä, joten hänen sitoutuminen tulevan talven koitoksiin lämmittää seurajohdon mieltä.

 

Nimi: Riku Rantala

Ikä: 25

Pelinumero: 15

Kengän koko: 44

Pelipaikka: Pivot

Aiemmat seurat: STPS, Liikunnan Riemu

”Enonkosken härkä” on edustanut taivaansinisiä viimeiset kolme talvea. Rantalan sitoutuminen harjoitteluun ja joukkueeseen on ollut viime kausina huippuluokkaa. Omien sanojensa mukaan ”puuttuva tekniikka korvataan kovalla halulla”. Lisäksi Riku toteaa, että ”jos kehittymistä vielä tapahtuisi niin eihän sitä tiedä mihin pystyisi”, joten toivotaan Rikulle hyvää harjoituskautta.

 

Nimi: Santeri Ronkainen

Ikä: 25

Pelinumero: 37

Kengän koko: 41

Pelipaikka: Pivot / Laita

Aiemmat seurat: –

Uutena pelaajana joukkueeseen liittyvä Santeri on lajissa vielä noviisi, mutta kävi jo viime talvena tutustumassa lajin saloihin. Väkivahva kosmopoliitti työhevonen tuo joukkueeseen vahvojen käsivarsien lisäksi painavan vasemman jalan laukauksen. Mies tuntee pallon lisäksi myös viinit, joten joukkuekavereiden sivistämistä tapahtuu varmasti kauden aikana.