Futsaljoukkue rakentuu aikataulussa

Futsaljoukkue rakentuu aikataulussa

Tulevalla kaudella Taivaansinisen pelipaidan pukevat jälleen ylleen Jesper Hokkanen, Jarkko Turunen ja Sami Partanen sekä vuoden tauon jälkeen Eetu Toikka. Yhteensä sopimuspelaajia on nyt seitsemän. Joukkueen runko alkaa olemaan siis hyvin kasassa.

 

Nimi: Jesper Hokkanen

Ikä: 19

Pelinumero: 17

Kengän koko: 44

Pelipaikka: Laita

Aiemmat seurat: Ylämyllyn Yllätys Jr

Jesperille alkava kausi on toinen Taivaansinisten futsaljoukkueessa. Tuo joukkueeseen nuoruuden intoa ja juoksuvoimaa. Monipuolinen pelaaja, jolla varaa vielä kehittyä lajissa, vaikka jokapaikanhöyläksi.  Lisäksi Jesper omaa kohtalaisen musiikkimaun.

 

 

Nimi: Jarkko Turunen

Ikä: 33

Pelinumero: 4

Kengän koko: 44

Pelipaikka: Pohja

Aiemmat seurat:

Jake on yksi harvoista pelaajista, joka on pelannut seuran historian jokaisella futsalsesongilla. Mies tunnetaan todellisena joukkuepelaajana sekä tasaisen varmana suorittajana. Lisäksi Jake on kuulunut vuosien ajan joukkueen kapteenistoon. Maalejakin syntyy muutama kaudessa, jos tarve vaatii.

 

Nimi: Sami Partanen

Ikä: 23

Pelinumero: 80

Kengän koko: 44

Pelipaikka: Laita

Aiemmat seurat: Jippo Futsal, PoPS-78

Samin toinen kausi joukkueessa alkaa vasta talvella, kun mies palaa takaisin Pohjois-Karjalaan vuoden opiskelu velvoitteiden jälkeen. Omaa hyvät vartiointitaidot, kuten vänrikin kuuluu. Puolustaa tunnollisesti, mutta siitä harvinainen pelaaja joukkueessa, että pallo ei yleensä polta jalassa.

 

Nimi: Eetu Toikka

Ikä: 25

Pelinumero: 41

Kengän koko: 43

Pelipaikka: Laita

Aiemmat seurat: Ylämyllyn Yllätys

”Ylämyllyn Messi” tai ”Ylämyllyn Maradona” kuvastaa hyvin vaatimattoman miehen pelityyliä. Palaa sapattivuoden jälkeen takaisin ruotuun ja alkava sesonki on kolmas Taivaansinisissä. Hänet tunnetaan vahvana 1vs1 tilanteissa. Kahden vasemman jalan ansiosta Eetu on käytännössä mahdoton pysäytettävä.

 

Lisää uutisia futsalin osalta noin viikon kuluttua.