Futsaliin kokemusta ja nuoruutta.

SC Riverballin Futsal-kausi lähenee päivä päivältä ja joukkue solmikin tällä viikolla kolme uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Uusina pelaajina parketille siirtyvät Rasmus Karjalainen ja Eemi Porento. Kokemusta tuo jo 10:n Futsal-kauden aloittava Eero Naakka.

 

Futsaljoukkueen maalivahtiosasto vahvistuu, kun vasta 17-vuotias Rasmus Karjalainen liittyy taivaansinisiin. Rasmus on pelannut aiemmin futsalia Ylämyllyn Yllätyksessä. Seurojen välinen yhteistyö mahdollistaa tämän myös jatkossa. Rasmus on lisäksi tuttu seuralle jo jalkapallon puolelta, jossa hän on ehtinyt olla mukana pari vuotta.

 

Parketin puolelle siirtyvät futiskauden jälkeen myös Eemi Porento ja Eero Naakka. Molemmat herroista taitavat fyysisen pelin ja varmasti molempien mukaantulo futsaliin tuo paljon ilonaiheita joukkueelle. Päävalmentaja Juha-Matti Ryynänen on tyytyväinen näihin sopimuksiin. ”Maalivahtiosasto on nyt kasassa, lisäksi Eeron ja Eemin sopimukset lämmittävät mieltä.” ”Rykä” toteaa.

 

Myös pelaajavalmentaja Jalmari Haapea kommentoi tuoreita sopimuksia seuraavasti. ”Näillä tehdyillä sopimuksilla saatiin joukkueeseen hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Eeron jatko on tärkeä joukkueen dynamiikan jatkuvuudelle miehen lajiosaamista unohtamatta. Pore tuo uutena kasvona taitoa ja tulivoimaa parketille. Rasmus tuo myöskin uutena maalivahtiosastolle jalalla pelaamisen taitoa, mikä on nykyfutsalissa isossa roolissa.” ”Jamo” mainitsee.

 

Joukkueen kasaaminen on siis hyvällä mallilla ja nyt näiden sopimusten myös sopimuksia on kaikenkaikkiaan 2+10. Futsal joukkue neuvottelee vielä monen viime kauden pelaajan kanssa ja myös mahdollisesti uusia pelaajia nähdään Taivaansinissä parketin puolella tulevana talvena! Kannattaa pysyä kuulolla.