Futsal Ykkönen: Tuplaennakko Oulu 7.11-8.11

FC OPA – SC Riverball 7.11 klo 19.00

Miesten Futsalin edustusjoukkueen kauden ensimmäinen vieraspelireissu suuntautuu Ouluun , jossa ensimmäisessä ottelussa kohdataan jo viime kaudella Ykköstä pelannut ja sarjapaikkansa säilyttänyt Oulun Pallo. Opa aloitti kautensa 5-5 tasapelillä paikallisvastus Tervareita vastaan sekä niukalla 2-1 voitolla Tamperelaisesta VehUsta. Oululaiset puolustavat joukkueena tiiviisti ja ovat vahvoja kaksinkamppailuissa, joten luvassa on varmasti jälleen kova taistelu pisteistä.

Tervarit – SC Riverball 8.11 klo 12.00

Nopeasti seuraavana päivänä tuleva ottelu pelataan toista Oulun ylpeyttä Tervareita vastaan. Joukkueella on useamman vuoden historia Futsal liigasta ja jokunen liigajyrä edelleen Tervareiden riveistä löytyy. Joukkue on saanut myös mukaan erinomaisia nuoria lupauksia ja on yksi sarjan ennakkosuosikeista. Opa pelin tasurin lisäksi joukkue on aiemmissa peleissä löylyttänyt vieraissa IK Myranin peräti 0-9 sekä VehUn 5-2. Ykkösen pistepörssin kärkinimi Eetu Kaisto lienee Riverin onneksi poissa ottelusta U19 maajoukkueleirityksen takia, mutta laajuutta rosterista löytyy.

River saa alleen ehjän harjoitusviikon ja joukkue on asettanut tavoitteeksi kehittää omaa kokonaisvaltaista pelaamistaan. Kokoonapanosta on poissa työkiireiden takia Sami Partanen sekä ensimmäisen ottelun FC Opaa vastaan missaava, EBK ottelussa punaisen kortin saanut Anton Kuzmin.

Juhliiko taivaansininen myös Oulun reissulla?
Kuva: Väinö Leppänen

Riverin valmentaja Maru Grönroos pukee myös otteluihin, joten vaihtoehtoja löytyy tarvittaessa penkin päästä. Grönroos kommentoi joukkueen tunnelmia Oulun reissun alla:

Olemme harjoitelleet viime viikot hyvin ja osallistumisprosenttikin on ollut erinomainen. Uskon, että pelimme ottaa seuraavissa otteluissa harppauksia eteenpäin ja haemme sitä myöten Oulusta hyvää tulosta. Palautumisaika on viikonloppuna lyhyt, joten tulemme kiinnittämään huomiota pelaajien tukitoimiin sekä taktisiin valintoihin

Ota @scriverball Instagram tili seurantaan niin pysyt perillä mitä Oulun reissu tuo tullessaan!