Futsal Ykkönen: Otteluennakko SC Riverball – IK Myran 20.12.2020

Riverin futsalmiehistö koki viime pelissä tylyn kotitappion sarjaa johtavan Alastaron Urheilijoiden käsittelyssä. Sunnuntaina on kuitenkin uusi mahdollisuus kun sarjan toisesta päästä tuleva Kruunupyyläinen IK Myran matkustaa Joensuuhun.

Helppoa ottelua ei ole tiedossa, sillä Myran avasi viime ottelussaan voittotilinsä Kosovan kustannuksella. Joukkueesta löytyy fyysisyyttä sekä yllätyksellisyyttä, joten täyden päivätyön saa kotijoukkue tehdä, jotta pisteet jäävät Pohjois-Karjalaan. Vieraiden selkeät syömähampaat ovat olleet Sebastian Åström sekä mukavat tehot seitsemässä ottelussa tehnyt (5+3) Kasper Granholm.

River pääsee otteluun parhaalla kokoonpanolla eikä poissaoloja tai loukkaantumisia ole. Harjoituksissa on käyty läpi mm. pelinavaamista ja erikoistilannepelaamista.

Grönroosin kommentit treeniviikon päätteksi:

Odotan jokaiselta yksilöltä huomattavaa tason nostoa. Tämän tyyliset ottelut on aina haastavia näin joulun alla. Pienet asiat täytyy tehdä hyvin ja keskittyneesti. Kaksinkamppailupelaaminen ja voitontahto jokaisessa tilanteessa on avainasemassa. On kuitenkin turhaa ottaa voittamisesta paineita vaan keskittyä siihen, mitä tekee seuraavien hetkien aikana ja miten se hyödyttää joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla”

Edelleen joudutaan pelaamaan ilman yleisöä, mutta ottelusta tulee Live Stream Riverballin youtube kanavalta:

http://www.youtube.com/user/Riverball2006

Otteluisäntänä toimii:

Riverball – IK Myran (Kruunupyy) 20.12.2020 klo 17.00