Futsal Ykkönen: Otteluennakko SC Riverball – FC Kiisto 14.11.2020

River jatkaa miesten Futsalin Ykkösen otteluita Joensuun Urheilutalolla Vaasalaista FC Kiistoa vastaan joka on paikallisille tuttu tältä kaudelta jalkapallon kakkosen otteluista. Joukkueessa on useampia kahden lajin pelaajia, joten urheilullinen joukkue saapuu myös Futsalin puolella Urheilutalolle.

Vaasalaiset aloittivat sarjakautensa vasta viime viikolla KF Kosovaa vastaan 2-3 vierasvoitolla. Joukkue on keikkunut viime kaudet Ykkösen kärkitaistossa ja sitä ennen useat pelaajat ovat pelanneet Futsalliigaa Ruutupaitojen väreissä.

River on jälleen valmistautunut hyvin otteluun ja se saa jalkeille täyden kokoonpanon. Oulun reissusta tarttui rutkasti kokemusta ja positiivisia asioita tekemiseen. Joukkue on hionut pelinavauskuvioita sekä puolustuspelaamistaan. Maalilla aloittaa Oulussa väkevästi esiintynyt  Joonas Eskman. Joukkueessa on hyvä tunnelma ja kauden kolmatta voittoa lähdetään luonnollisesti hakemaan.

Joukkueen sydän Juha-Matti ”Rykä” Ryynänen odottaa tiukkaa ja fyysistä kamppailua:

Hyvä treeniviikko takana ja joukkueen oppimisprosessi etenee aikataulussa. Odotan joukkueelta pallollisen pelin parantamista edelleen viime viikonlopusta. Vain voitto kelpaa kotikentällä ja siihen vaaditaan nöyrä 40 minuutin työ”

SC Riverball -FC Kiisto 14.11.2020 klo 17.00 Joensuun Urheilutalo Liput 8e/5e

Huom. Palloliiton maskisuositus on edelleen voimassa (Ei koske alle 15 vuotiaita)