Futsal Ykkönen: Otteluennakko SC Riverball – AS Moon 18.10 klo 17.00

Otteluennakko SC Riverball – AS Moon 18.10.2020 klo 17.00

Joensuussa pelataan parin vuoden tauon jälkeen miesten valtakunnallista Futsal Ykköstä.

Kauden avausottelussa on vastassa aikaisemmilta kausilta tuttu kilpakumppani Raahesta kun AS Moon saapuu Urheilutalon parketille. AS Moon on vakiinnuttanut paikkansa viime vuosina Ykkösen yhtenä kärkijoukkueista ja on näin ollen hyvä mittari kotijoukkueelle. Raahessa tehdään Futsalin eteen erinomaista työtä ja merkittävät yleisömäärät edustuksen koti-otteluissa kertovat lajin suosiosta.

Riverballin Futsaljoukkue lähtee kauteen uudistuneella miehistöllä. Joukkueeseen ovat liittyneet maalivahti Tuomas Venäläinen sekä kenttäpelaajat Mikael Immonen, Jalmari Haapea, Aleksanteri Herttuainen, Tuomas Pulkkinen, Ali Latif Kamar ja Konstanin Belov. Joukkue on saanut harjoitella suhteellisen ehjän pre-seasonin ja on valmis haastamaan Raahelaiset.

SC Riverball toivottaa yleisön tervetulleeksi kauden avausotteluun, ottelussa palvelee RiverCafe.

Liput 8e/5e 7v ja alle ilmaiseksi sisään. Joensuun alueen jalkapalloseurojen juniorit (ja heidän toimihenkilönsä) pääsevät otteluun maksutta.

 

HUOM. Palloliittolla on käytössä velvoite kasvomaskien käytöstä ottelutapahtumassa. Velvoite ei koske alle 15 vuotiatita. Kasvomakseja jaetaan katsojille lipunmyynnin yhteydessä.