Futsal miehet kohtaa lauantaina AS Moonin

SC Riverball:n ottelut miesten Futsal-ykkösessä jatkuvat tulevana lauantaina 5.3.2022, kun sen vieraaksi Joensuun urheilutalolle saapuu sarjassa toisena majaile AS Moon. Ottelu alkaa klo. 15.00.

 

AS Moonin meno on ollut tällä kaudella vakuuttavaa. Se on onnistunut nappaamaan 16 ottelustaan peräti 13 voittoa ja vain kolme kertaa joukkue on joutunut poistumaan parketilta tappio niskassaan. Joukkue taistelee sarjassa vielä suorasta noususta liigaan, sillä se on vain seitsemän pistettä sarjaa johtavaa FC Kiistoa perässä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Tällä hetkellä joukkue painaa 12 ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi AS Moonin 5-2 voittoon. Kotijoukkueen päävalmentaja Juha-Matti Ryynänen tiedostaa vastustajan kovuuden. ”Erittäin hyvä joukkue tulee vastaan. Pitkään yhdessä pelannut joukkue ja jo vuosia Raahessa on tehty hyviä asioita futsalin puolesta. Hyviä nuoria pelaajia ja sopivasti kokenutta kaartia. Itse näen, että AS Moon on tällä hetkellä sarjan paras joukkue ja jos joukkue ei saavuta suoraa nousua liigaan, niin viimeistään nousukarsintojen kautta he sen paikan ottaa.” Ryynänen kehuu. ”Erityisesti Hannes Seikkalan ja Knuutisen Timin kanssa meidän pitää olla tarkkana. Seikkala on erittäin vaarallinen pelaaja hyökkäyspäässä ja Knuutinen on hyvä pallon kanssa ja erittäin kokonaisvaltainen futsal-pelaaja.” Ryynänen nostaa nimiä esille AS Moonista.

 

Kotijoukkueen lento on viime aikoina ollut hieman mollivoittoista, eikä ns. myllerryksiltä olla vältytty tällä kauden loppu puoliskolla. Nyt kuitenkin joukkue tähtää loppukauteen peli kerrallaan ja jokaisesta jäljellä olevasta ottelusta lähdetään tavoittelemaan voittoa. Joukkue on pyrkinyt fokusoimaan treeneissä tekemisen aina seuraavaan otteluun ja nyt yritetään pysäyttää AS Moonin lento. ”Tiedetään miten he (AS Moon) pelaa ja ollaan tällä viikolla treeneissä pyritty löytämään ne lääkkeet, miten pystytään vastaamaan siihen haasteeseen.” Joukkueen pelaajatilanne on hyvä ja joukkueella onkin käytössä kaikki pelaajat tähän otteluun. ”Tulee varmasti hyvätasoinen Futsal-ottelu ja lähdetään hakemaan kauden parasta esitystä tähän saumaan. Kaikki ainekset meillä on voittoon ottelussa.” Ryynänen päättäväisenä ottelun alla. ”Toivottavasti saadaa lehtereille väkeä ja hyvä tunnelma urheilutalolle.” Ryynänen lähettää toiveen katsojille.

 

SC Riverballin ja AS Moonin välinen kamppailu alkaa lauantaina 5.3.2022 klo. 15. Otteluisäntänä ottelussa toimii Pohjantähti. Yleisöä palvelee totuttuun tapaan RiverCáfe. Tervetuloa!

SC Riverball - AS Moon