Futsal-joukkueelle ensimmäiset kiinnitykset

Futsal kausi lähestyy pikku hiljaa ja Miesten Futsal-Kakkoseen valmistuva SC Riverball on tehnyt muutamia ensi kautta koskevia sopimuksia.

Viime kauden joukkueesta jatkaa suurin osa myös tulevalla kaudella Taivaansinisissä.

Joukkueen valmennuksesta vastaa myös tulevalla kaudella Juha-Matti Ryynänen. Aisaparikseen valmennukseen hän saa Pelaajavalmentajasopimuksen kirjoittaneen Jalmari Haapean. ”Jamo” on tuttu mies futiksen puolelta toimien joukkueen kapteenina tällä kaudella.

Futsaljoukkueen mukana jatkaa viime kaudella ykkösmaalivahdin paikan itselleen vallannut Joonas Eskman. Himoharjoittelijana tunnettu Joonas kuului viime kaudella myös joukkueen kapteenistoon.

Joonas Eksman jatkaa tolppien välissä myös tulevalla kaudella.

 

Paluun joukkueeseen tekee kaksi kautta sivussa ollut Aleksandr Antropov. Sasha oli edellisellä Kakkosen visiitillä joukkueen paras pelaaja ja oli varmistamassa joukkueen paluuta Ykköseen. Koronan suljettua itärajan, jäi mieheltä kaksi edellisistä kautta väliin, joten nälkää varmasti riittää. Isolla sydämellä pelaava härkämäinen pivot tuo lisäulottuvuuden joukkueen hyökkäyspeliin.

 

Viime kauden pelaajistosta pelaajasopimuksen ovat tehneet viime kauden tehokkaimpana häärännyt Vili Väänänen sekä joukkueen avainpelaajiin lukeutuneet Henri Pupaza, Kristian Levy, Santeri Ronkainen, Sami Partanen ja Ali Al-Arkawazi.

 

Näin ensimmäiset pelaajasopimukset on kiinnitetty ja matka kohti Miesten Futsal-Kakkosta ja uutta tulemista on alkanut. Mikäli joukkueeseen mukaan tuleminen kiinnostaa, niin pelaajana kuin taustahenkilönä, niin voit ottaa yhteyttä Päävalmentaja Juha-Matti Ryynäseen joko soittamalla 045 2223792 tai laittamalla sähköpostia juhamattiryynanen88@gmail.com