Futismiehet kohtaavat Elon sunnuntaina

SC Riverballin jalkapallojoukkueen kausi pääsee starttaamaan toden teolla tulevana viikonloppuna, kun joukkue lähtee testaamaan Kuopion Elon talvikauden kunnon. Ottelu käynnistyy Kuopiossa Lipunmäen jalkapallohallissa sunnuntaina 13.2. klo 20.00.

 

Perttu Rytivaaran valmentama poppoo pääsee testaamaan siis talvikauden kuntoaan Kuopiossa tulevana viikonloppuna. Treeniringin ollessa kapeahko, johtuen samaan aikaan kilpakaudella olevasta futsalista ja sairastumisita, niin joukkueen treenit on sujunut siitä huolimatta hyvin ja päävalmentaja Rytivaara on ollut mielissään, että teemat, mitä on yritetty ajaa joukkueelle, niin niistä on alkanut näkymään viitteitä treeneissä. ”Tämän päivän treeneissä näkyi selkeästi merkkejä siitä, että viesti alkaa mennä perille, tulee hyviä onnistumisia ja semmoisia asioita mitä minä haluan nähdä joukkueen tekevän kentällä.” Rytivaara kommentoi.

 

Kuopion Elo nousi täksi kaudeksi samaan sarjaan Riverin kanssa ja onkin ollut ”siirtomarkkinoilla” varsin aktiivinen. Joukkueen valmennus on Riveriläisille varsin tuttu, kun Jussi Kukkonen johtaa joukkoja penkin päästä. Vaikka Elo on nousija, niin Rytivaaran papereissa joukkue on kuitenkin yllätysvalmis ja odottaakin ottelua kovasti. ”Mediatietojen mukaan Elo on vahvistunut kovasti tälle kaudelle ja ovat saaneet mielenkiintoisia ja tuttuja nimiä täksi kaudeksi. Meille ottelu on semmoinen kauden avausottelu, joten ei erityisempiä odotuksia. Mukana on sopimuksettomia pelaajia, niin mielenkiinnolla odotan peliä ja näen kuinka miehet suoriutuvat pelistä.” Rytivaara kommentoi tulevaa ottelua. ”Toivon, että näen pelissä lisäksi treeneissä käytyjä teemoja ja että pelaajat olisivat sisäistäneet ajatusta tässä lyhyessä ajassa, mitä olen heille yrittänyt iskoistaa. Maalinteko on myös sellainen, että kun päästään paikoille, niin tilanteet on päätettävä kovalla prosentilla. Pitää olla halua ratkaista.” Rytivaara päättää.

 

Siirtorintamalla on myös suhteellisen isoja uutisia, kun Riveriä 108 ottelussa edustanut Klaus Nevalainen siirtyy paikallisvastustaja LehPa:n riveihin tulevalle kaudella. Yhteensä 46 maalia tehnyt Nevalainen jättää siis ison aukon Riverin hyökkäyspäähän ja muutenkin hengenluojana tunnettu mies olisi kelvannut ilman muuta myös tulevalle kaudelle ”Taivaansinisiin”. Toisen pois lähtö on kuitenkin toisen mahdollisuus ja Riverin joukkueen on tulossa mielenkiintoisia uusia nimiä. Sopimusuutisia pyritään julkaisemaan ensi viikolla.

 

Kuopion Elo – SC Riverball 13.2. klo 20 Lippumäen jalkapallohallissa eli suuntaapa sinne, mikäli haluat nähdä futista livenä.