Futis pyörähtää käyntiin keskiviikkona

Futis pyörähtää käyntiin keskiviikkona

Riverin jalkapallotreenit pyörähtävät käyntiin ensi viikon keskiviikkona ja täsrtä seuraa viiden viikon avoiminen harjoitusten jakso. Mikäli haluat mukaan näyttämään taitojasi, ilmoittaudu mukaan täyttämällä omat tietosi TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

SC Riverballin jalkapallojoukkue aloittaa valmistautumisensa Kolmosen kauteen Pekka Niskasen johdolla, joka siirtyy Taivaansinisten penkin päähän kuopiolaisesta Kings SC:stä. Seura etsii nyt aktiivisesti uusia pelaajia joukkueeseen ja tarve on kaikille pelipaikoille. Tietysti mukaan toivotaan jo Kolmosen kokemusta omaavia pelaajia, mutta erityisesti nuoret pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Joukkueeseen on tarkoitus kiinnittää vähintään 2+22 pelaajaa.

 

Joukkueen tavoitteet tullaan asettamaan hieman myöhemmin, mutta jo tässä vaiheessa on selvää, että ne asettuvat selvästi korkeammalle kuin mitä viime vuosina on tuloksina saavutettu. Joukkueen toimintaa ja arkea ollaan parantamassa laadukkaan ja suunnitelmallisen valmennuksen kautta sekä lisäksi ottelutapahtumia kehitetään tulevalle vuodelle entisestä.

 

Lisätietoja:

Päävalmentaja Pekka Niskanen 045 358 4258

Puheenjohtaja Perttu Rytivaara 040 922 5641