Epäonni cupkilpailuissa jatkuu

Epäonni cupkilpailuissa jatkuu

Riverin edellinen cup-ottelun voitto on jo monen vuoden takaa. Tälläkin kertaa tie katkesi Regions’ Cupin 1. kierrokselle viime vuotiseen tapaan, kun AC BARCA oli parempi. Tällä kertaa ratkaisu saatiin vasta maalittoman peliajan jälkeen rankkareilla, jossa kaikki riistaveteläiset onnistuivat.

 

Sunnuntai-illan ottelu tuli molemmille joukkueille nopeasti, mutta kummatkin joukkueet olivat saaneet kasaan hyvät miehistöt. Ottelun alku oli ehkä enemmän kovasti vahvistuneen BARCAn hallintaa, mutta vaarallisille maalipaikoille vierailijat eivät kuitenkaan pääseet. Riveri puolestaan pääsi otteluun mukaan  vasta muutaman kymmenen minuutin jälkeen. Ensimmäisellä jaksolla Riverillä oli paremmat paikat maalata, kun ensin Eemi Porento pääsi läpiajoon, mutta BARCAan siirtynyt maalivahti Joonas Partanen teki Eemin yrityksen turhaksi. Hetkeä myöhemmin Udoka Ilodigwe puski hieman ohi maalin. Ensimmäiseltä jaksolta ei juuri muutoin jälkipolville jäänyt kerrottavaa. Kuopiolaiset pelasivat ainoastaan pitkiä palloja niin ikään uuden miehen Joonas Ojantien johdolla RIverin pyrkiessä enemmän rakentelemaan omia hyökkäyksiään.

 

Toisella jaksolla sama meininki jatkui. BARCA avasi Ojantielle, joka pelasi pitkän pallon, ja Riveri puolusti tiiviisti. Muutaman kerran vierailijat pääsivät vetopaikkaan, mutta varsinaisia torjuntoja ei Antti Jäntille kertynyt lainkaan. Riverillä alkoi kuntopuolella näkyä pientä ongelmaa jakson puolivälissä, mutta tästäkin huolimatta Riverillä oli omat paikkansa ratkaista ottelu. Ottelun viimeisellä vartilla vaihdosta kentälle tullut Mika Leppänen pääsi muutamaan kertaan kokeilemaan ja kulmapotkuistakin saatiin hässäkää aikaan. Kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa erikoistilanteen jälkeen Perttu Rytivaara laukoi pallon tolpan kautta ohi maalin. Riverillä oli siis saumat ratkaista ottelu jo varsinaisella peliajalla, mutta tällä kertaa maalinteossa ei onnistuttu.

 

Ottelu päättyi lopulta maalittomana ja edessä oli rangaistuslaukauskilpailu. Vierailija BARCA aloitti laukoimiset, eikä heiltä yksikään mies epäonnistunut. Riverin neljäntenä laukonut Jarkko Turunen epäonnistui omassa yrityksessään ja kuopiolaisten viidennen miehen onnistuessa oli ottelu ratkennut. BARCA jatkaa näin ollen toiselle kierrokselle ja Riveri jatkaa harjoitteluaan harjoitusotteluiden merkeissä. Seuraavan kerran pelataan jo ensi viikon lauantaina, kun Kakkosesta Kolmoseen tipahtanut iisalmelaisjoukkue PK-37 saapuu Riverin vieraaksi Rantakylään. Tervetuloa seuraamaan ottelua.

 

Ottelutilastot